11:42 uur 08-12-2022

REPLY: Arlanis Reply benoemd tot Salesforce Implementation Partner of the Year en Community Impact Partner of the Year

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Arlanis Reply, het bedrijf Reply Group dat gespecialiseerd is in Salesforce-oplossingen en -diensten, heeft van Salesforce twee onderscheidingen gekregen voor zijn uitstekende prestaties als partner in de categorieën “Salesforce Implementation Partner of the Year” en “Community Impact Partner of the Year” in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Met deze Partner Awards eert Salesforce jaarlijks partnerbedrijven die blijk hebben gegeven van een uitzonderlijke inzet voor het consistent leveren van hoogwaardige implementaties en bedrijfsresultaten voor hun klanten.

De awards voor de “Salesforce Implementation Partner” werd toegekend als erkenning voor de verscheidenheid, complexiteit en het aantal klantprojecten met de hoogste klanttevredenheid. Als jarenlange Salesforce Consulting Partner overtuigde Arlanis Reply de jury met diepgaande expertise en uitgebreide kennis van het volledige Salesforce-portfolio – en met hoge kwaliteit in talrijke, sectoroverschrijdende klantprojecten.

De tweede award “Community Impact Partner” gaat naar Arlanis Reply voor zijn inzet voor gelijkheid, diversiteit en duurzame ontwikkeling, en zijn actieve betrokkenheid bij de Salesforce Talent Alliance om consequent nieuwe talenten aan te trekken en op te leiden.

“Reply ondersteunt toonaangevende wereldwijde merken met cloud-native oplossingen die verbazingwekkende klantervaringen creëren over de gehele customer journey en de meest innovatieve, intelligente en op maat gemaakte transformaties leveren. We zijn blij met de erkenning als Implementation Partner en de award voor duurzame ontwikkeling, want een inclusieve en respectvolle benadering van gelijke kansen en reële diversiteit is ook voor Reply de motor van creativiteit en innovatie”, aldus Filippo Rizzante, CTO bij Reply.

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven definieert en ontwikkelt Reply bedrijfsmodellen die mogelijk worden gemaakt door de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en internet of things. Reply levert advies, systeemintegratie en digitale diensten aan organisaties in de telecom en media; industrie en diensten; banken en verzekeringen; en publieke sectoren. www.reply.com

Arlanis Reply

Arlanis Reply is gespecialiseerd in advies, planning, ontwikkeling en integratie van Salesforce-oplossingen en -diensten. Arlanis Reply biedt marktleiders naadloos geïntegreerde oplossingen voor alle klantgerelateerde processen voor verkoop, marketing en diensten – van het eerste contact tot de langetermijndienstverlening. Arlanis Reply configureert alle gangbare Salesforce componenten zoals Sales Cloud, Service Cloud, Community Cloud, Marketing Cloud of App Cloud en voegt desgewenst individuele programmering toe met Heroku. Met Mulesoft biedt Arlanis Reply een integratietechnologie waarmee u API’s en aangepaste point-to-point integraties kunt ontwikkelen, bouwen, analyseren, beheren en bewaken. Daarbij vertrouwt Arlanis Reply op agile projectmanagementmethoden en een projectaanpak die geoptimaliseerd is voor Salesforce-introducties, wat maximale flexibiliteit garandeert. www.arlanis.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contactpersonen:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +39 011 7711594

Sandra Dennhardt

s.dennhardt@reply.com
Tel. +49 170 4546229

Check out our twitter: @NewsNovumpr