11:49 uur 05-12-2022

Reply uitgeroepen tot “Beste in zijn Klasse” in de PAC Innovation RADAR over Salesforce-gerelateerde diensten in Europa.

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply behoort tot de toonaangevende Salesforce-dienstverleners in de PAC Innovation RADAR “Toonaangevende aanbieders van Salesforce-diensten in Europa 2022”, een industriestudie van het onafhankelijke onderzoeks- en adviesbureau Teknowlogy Group. In de PAC Radar ontvangt Reply de badge “Beste in zijn Klasse” in vijf sectoren: energie en nutsvoorzieningen, financiële diensten, communicatie en media, detailhandel en industrie.

De studie analyseert de serviceprestaties van internationale software- en ICT-dienstverleners die Salesforce-projecten uitvoeren in specifieke IT-marktsegmenten. PAC gebruikt vooraf gedefinieerde criteria om de strategie, ontwikkeling en marktpositie van de aanbieders te analyseren en diensten en competenties te evalueren. Voor IT-beslissers biedt de PAC Radar een leidraad bij het kiezen van de juiste servicepartner.

Reply behaalt de “Beste in zijn Klasse” rang voor de sectoren energie en nutsvoorzieningen, financiële diensten, communicatie en media, detailhandel en industrie vanwege zijn uitstekende expertise en marktkracht in Salesforce-gerelateerde diensten. Reply werkt nauw samen met Salesforce om klanten end-to-end oplossingen te bieden, van verkoop, advies, implementatie en integratie tot de succesvolle oplevering. Bovendien is Reply permanent lid van het exclusieve Cloud Elite/Trailblazer pre-sales programma.

Reply heeft verschillende frameworks, tools en best practices ontwikkeld om de time-to-value van hun klanten met hun Salesforce-investeringen te versnellen. Deze omvatten de Facility Cloud, een Salesforce-framework met geïntegreerde CAD-functionaliteit.

“Reply hanteert een flexibele en geïntegreerde aanpak voor de ontwikkeling van innovatieve cloud computing-oplossingen. Onze teams maken gebruik van de nieuwste technologieën in verschillende sectoren om de klantervaring te optimaliseren en digitale transformatie voor bedrijven te stimuleren”, aldus Filippo Rizzante, CTO bij Reply. “De “Beste in zijn Klasse” erkenning van PAC in Europa onderstreept onze uitgebreide branche-expertise en onze diepgaande technologische kennis.”

Voor meer informatie over de PAC Innovation Radar: “Toonaangevende aanbieders van Salesforce-gerelateerde diensten in Europa 2022”.

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven definieert en ontwikkelt Reply bedrijfsmodellen die mogelijk worden gemaakt door de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en internet of things. Reply levert advies, systeemintegratie en digitale diensten aan organisaties in de telecom en media; industrie en diensten; banken en verzekeringen; en publieke sectoren. www.reply.com

teknowlogy Group/PAC

teknowlogy Group is een onafhankelijk Europees onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van digitale transformatie, software en IT-diensten. Het brengt de expertise van twee onderzoeks- en adviesbureaus samen, elk met een sterke geschiedenis en lokale aanwezigheid in de gefragmenteerde markten van Europa: CXP en PAC (Pierre Audoin Consultants). www.teknowlogy.com en www.pac-online.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contactpersonen:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +442077306000

Check out our twitter: @NewsNovumpr