05:00 uur 05-12-2022

Mindray introduceert een nieuw draagbaar patiëntbewakingssysteem, waarmee workflow van clinici wordt verfijnd om de toestand van patiënten te volgen

SHENZHEN, China–(BUSINESS WIRE)– Mindray (SZSE: 300760), een wereldleider in het leveren van geavanceerde oplossingen voor medische apparatuur, lanceert vandaag het mWear™-systeem, een geheel nieuwe draagbare patiëntbewakingsoplossing die een efficiënte workflow mogelijk maakt om de toestand van de patiënt voortdurend te bewaken en patiëntgerichte zorg te leveren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20221204005005/nl/

Nurse and Patient with mWear (Photo: Business Wire)

Nurse and Patient with mWear (Photo: Business Wire)

Met het toegenomen tekort aan bedden en personeel in de huidige ziekenhuizen, zijn postoperatieve complicaties en late detectie van achteruitgang van de patiënt op algemene afdelingen een grotere uitdaging geworden die op hun beurt onmiddellijke actie vereisen. Dit is wanneer het mWear™-systeem van Mindray aan de orde komt. Het systeem verfijnt de routinematige patiëntbewaking door alle voordelen van een volledige draadloze verbinding te combineren met nauwkeurige multiparameterbewaking, gestroomlijnde workflows en naadloze integratie voor thuis- en ziekenhuisomgevingen, waardoor de klinische resultaten tijdens het hele patiënttraject worden verbeterd.

mWear™ ondersteunt uitgebreide en nauwkeurige metingen van vitale functies, waaronder ECG, zuurstofverzadiging, niet-invasieve bloeddruk, ademhalingsfrequentie, hartslag en temperatuur. Het beschikt over een uitstekend anti-interferentievermogen met het gepatenteerde Anti-motion Algorithm, waardoor patiënten zonder beperkingen kunnen bewegen en valse alarmen worden geminimaliseerd voor clinici om echte afwijkingen te identificeren. Door gebruik te maken van gespecialiseerde gezondheidsparameters, statusindicatoren en tijdanalyse om de fysieke activiteiten en slaap van patiënten vast te leggen, biedt mWear™ een uitgebreide set patiëntgerelateerde gegevens om zorgverleners te helpen bij het volledig en objectief evalueren van de herstelstatus van de patiënt.

Het systeem maakt aanpasbare meetinstellingen en bewakingsmodi mogelijk om te voldoen aan verschillende klinische eisen voor een vlottere workflow en hogere efficiëntie. Met de hoogtepunten van veranderingen in vitale functies, automatisch geactiveerde noodmodus en alarmescalaties, kunnen clinici effectief vroege tekenen van verslechtering identificeren en tijdig ingrijpen.

Naast monitoring in het ziekenhuis stelt deze draagbare oplossing ziekenhuizen ook in staat om hun zorgservice naadloos uit te breiden naar het huis van de patiënt via de Home-hospital App. Het vermogen om continue bewaking van medische kwaliteit te bieden voor patiënten die na ontslag thuis verblijven, heeft een revolutie teweeggebracht in het hele patiëntenzorgproces met verbeterde veiligheid en flexibiliteit.

Om een consistente en systemische monitoring van alle patiënten binnen en buiten het ziekenhuis mogelijk te maken, maakt mWear™ gebruik van een universeel CMS-platform, zodat alle patiëntgerelateerde klinische gegevens tijdens het zorgtraject kunnen worden weergegeven, geanalyseerd, gealarmeerd en gerapporteerd voor een uitgebreider beeld van de gezondheid van de patiënt. Het stelt ziekenhuizen ook in staat gebruik te maken van de bestaande IT-architectuur van Mindray om de installatie- en onderhoudskosten te verlagen.

“Door de nieuwste bewakingstechnologieën te integreren om aan klinische behoeften te voldoen, zijn we van mening dat het draagbare mWear™-bewakingssysteem een solide stap voorwaarts is om de toekomst van het patiëntentraject opnieuw vorm te geven en continue patiëntbewaking naar een nieuw niveau te tillen,” aldus Ralph Zhao, General Manager van Global PMLS Sales & Marketing Department, Mindray. “Het is de onophoudelijke inzet van Mindray om door te gaan met het verbeteren van medische oplossingen die hoogwaardige gezondheidszorg naar elk zorgpunt brengen.”

Over Mindray

Mindray is een toonaangevende ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van oplossingen en technologieën voor medische apparatuur die worden gebruikt in zorginstellingen over de hele wereld. Het bedrijf ondersteunt professionals in de gezondheidszorg door middel van innovatieve, hoogwaardige oplossingen die helpen bij het creëren van de volgende generatie levensreddende hulpmiddelen voor patiëntbewaking en levensondersteuning, in-vitrodiagnostiek en medische beeldvorming. Ga voor meer informatie naar http://www.mindray.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rita Wang

+86 755 81888775

intl-marcom@mindray.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr