14:09 uur 01-12-2022

LRN Corporation voltooit overname van compliance learning van Thomson Reuters, waardoor de grootste wereldwijde leverancier van leeroplossingen voor ethiek en compliance ontstaat

Acquisitie breidt strategisch haar aanwezigheid in Europa en Azië uit en voegt extra aanbod en expertise toe aan de financiële dienstverlening

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– LRN Corporation (“LRN”), de leider in oplossingen voor ethiek en naleving die organisaties in staat stellen om principiële prestaties te inspireren, heeft vandaag aangekondigd dat het de bedrijfseenheid Compliance Learning (“Compliance Learning”) van Thomson heeft overgenomen Reuters, om het wereldwijde bereik, het aanbod van oplossingen en het internationale klantenbestand van LRN verder te vergroten.

LRN biedt bedrijven toegang tot een uitgebreid platform voor het beheer van ethiek en naleving, uitgebreide digitale trainingsoplossingen, bruikbare programma-analyses en -inzichten, en betrouwbare adviesdiensten die zowel het opbouwen van een ethische cultuur als de nieuwste wettelijke vereisten omvatten. Met de overname van Compliance Learning heeft LRN zijn positie als de grootste wereldwijde leverancier van programmabeheer en leeroplossingen voor ethiek en naleving verder gevestigd, die meer dan 2.500 bedrijven en tientallen miljoenen leerlingen bedient. LRN is nu actief op elk continent, inclusief een grotere strategische aanwezigheid in markten in Azië en de Stille Oceaan, zoals Singapore, Japan, Hong Kong en Australië. Deze overname vergroot de capaciteiten en expertise van LRN op de markt voor financiële diensten aanzienlijk en zal verschillende van zijn productstrategieën voor de verticale markt versnellen.

LRN Corporation Completes Acquisition of Compliance Learning from Thomson Reuters, Creating the Largest Global Provider of Ethics and Compliance Learning Solutions

Together, this powerful network provides all clients with behavioural data that can illuminate where their organizations have the most potential in using culture as the ultimate elevator of performance. The newly combined offering provides unmatched breadth and depth of training resources and E&C program guidance – on issues ranging from data protection and privacy to anti-money laundering and business ethics – giving businesses confidence that ethical foundations, compliance knowledge, and understanding are embedded across their organisations.

The acquisition is the latest significant step forward for LRN, after a major strategic investment by Leeds Equity Partners. It follows LRN’s acquisition of Interactive Services, which cemented LRN’s presence in Europe and broadened its custom content capabilities in ethics and compliance and many other corporate functions.

About LRN Corporation

Since 1994, LRN has worked to propel organizations forward with the partnership, knowledge, and tools to build ethical culture. More than 2,500 companies and tens of millions of learners worldwide utilize LRN services and take LRN e-learning courses to help navigate complex regulatory environments and foster ethical, responsible, and inclusive cultures. Learn more at LRN.com and follow on Twitter, LinkedIn, and Facebook.

Contacts

Scott Addison

+44 (0)20 7269 1431

LRN@infiniteglobal.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr