03:35 uur 30-11-2022

lllumination en Nintendo komen met tweede trailer en de Japanse stemmencast van de film The Super Mario Bros. Movie

SANTA MONICA, Calif. & KYOTO, Japan–(BUSINESS WIRE)– Illumination (hoofdkantoor: Santa Monica, CA, VS; oprichter en CEO: Chris Meledandri) en Nintendo Co., Ltd. (hoofdkantoor: Kyoto, Minami-ku, Japan; Representative Director en President: Shuntaro Furukawa, hierna ‘Nintendo’) hebben vandaag de tweede trailer van The Super Mario Bros. Movie uitgebracht, de nieuwe animatiefilm gebaseerd op de wereld van Super Mario Bros. Dit gebeurde tijdens de Nintendo Direct die vandaag werd gestreamd.

Daarnaast kondigden de twee bedrijven de Japanse stemacteurs aan voor de personages Mario, Princess Peach, Luigi, Bowser en Toad.

Japanese stemmencast

Mario

Mamoru Miyano

Princess Peach

Arisa Shida

Luigi

Tasuku Hatanaka

Bowser

Kenta Miyake

Toad

Tomokazu Seki

 • Over The Super Mario Bros. Movie, de animatiefilm Super Mario Bros.

  De animatiefilm Super Mario Bros. geproduceerd door Chris Meledandri van Illumination en Shigeru Miyamoto van Nintendo, wordt medegefinancierd door Universal Pictures en Nintendo. De film wordt wereldwijd uitgebracht door Universal Pictures.

  Onder regie van Aaron Horvath en Michael Jelenic (die eerder samenwerkten aan Teen Titans Go!, Teen Titans Go! To the Movies) naar een scenario van Matthew Fogel (Illumination’s Minions: The Rise of Gru), heeft de film Chris Pratt in de rol van Mario, Anya Taylor-Joy als Princess Peach, Charlie Day als Luigi, Jack Black als Bowser, Keegan-Michael Key als Toad, Seth Rogen als Donkey Kong, Fred Armisen als Cranky Kong, Kevin Michael Richardson als Kamek en Sebastian Maniscalco als Spike.

 • Over Illumination

  Illumination, in 2007 opgericht door Chris Meledandri, is een van de toonaangevende producenten van animatiefilms in de entertainmentindustrie, waaronder Despicable Me, de meest succesvolle animatiefranchise uit de filmgeschiedenis, Dr. Seuss’ The Lorax, Dr. Seuss’ The Grinch en The Secret Life of Pets en Sing films. Illumination’s binnenkort te verschijnen The Super Mario Bros. Movie sluit zich aan bij een studiobibliotheek die twee van de top 10 animatiefilms aller tijden bevat. Illumination’s iconische, geliefde merken doordrenkt met gedenkwaardige en onderscheidende personages, wereldwijde aantrekkingskracht en culturele relevantie hebben wereldwijd meer dan $ 8 miljard opgebracht. Illumination heeft een exclusief financierings- en distributiepartnerschap met Universal Pictures. Aankomende films van Illumination in 2023 zijn onder andere The Super Mario Bros. Movie en Migration.

 • Over Nintendo

  Nintendo Co., Ltd., met het hoofdkantoor in Kyoto, Japan, heeft via zijn geïntegreerde hardware- en softwareproducten franchises gecreëerd die wereldwijd bekende namen zijn geworden, waaronder Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ en Splatoon™. Nintendo streeft ernaar om voor iedereen unieke, intuïtieve entertainmentervaringen te bieden, videogameapparaten zoals de systemen uit de Nintendo Switch™-familie te produceren en op de markt te brengen, applicaties voor smartapparaten te ontwikkelen en uit te geven, en met partners samen te werken aan een reeks andere entertainmentinitiatieven zoals visuele content en pretparken. Nintendo heeft wereldwijd meer dan 5.4 miljard videogames en meer dan 800 miljoen hardwareproducten verkocht. Vanaf de lancering van het Nintendo Entertainment System™, meer dan 30 jaar geleden, tot nu en in de toekomst is het de voortdurende missie van Nintendo om uniek entertainment te creëren dat een glimlach op de gezichten van mensen over de hele wereld tovert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sarah Rothman

Sarah.Rothman@ledecompany.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr