18:47 uur 22-11-2022

Andersen Global zorgt voor expansie van wereldwijde mobiliteitsmogelijkheden in Frankrijk

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global bouwt haar wereldwijde mobiliteitsmogelijkheden verder uit door een samenwerking aan te gaan met het in Parijs gevestigde bedrijf Almenide Avocats, waardoor hun aanwezigheid in een kritieke markt wordt uitgebreid.

Almenide Avocats, opgericht in 2009, biedt haar klanten diensten aan op het gebied van wereldwijde mobiliteit en human resources, gespecialiseerd in alle fiscale en juridische aspecten van internationale mobiliteit, waaronder sociale zekerheid, vergoedingen en voordelen, individuele belastingen, arbeidsrecht, aandelenplannen voor werknemers en salarisadministratie. Onder leiding van Céline Rang, Sébastien Rodriguez en Romain Loire werkt het kantoor nauw samen met zowel publieke als private ondernemingen, variërend van CAC 40-bedrijven tot startende ondernemingen.

“In de loop der jaren is onze wereldwijde praktijk dynamisch gegroeid naarmate we ons beter positioneren om te voldoen aan de grensoverschrijdende behoeften van onze klanten”, aldus Céline. “Aangezien de wereldeconomie zich blijft ontwikkelen, zal de samenwerking met Andersen Global ons toelaten onze cliënten optimaal te van dienst te zijn. We kijken uit naar het opbouwen van synergetische, zakelijke relaties met de aangesloten en samenwerkende kantoren van de wereldwijde organisatie.”

“De aanpak van Almenide Avocats om geïntegreerde, best-in-class oplossingen te leveren is een aanvulling op onze wereldwijde capaciteiten”, aldus Mark Vorsatz, voorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen. “De grondige kennis van het team van zowel het Franse als het internationale zakenlandschap verschaft onze organisatie kennis van onschatbare waarde en versterkt onze groeiende wereldwijde mobiliteitspraktijk.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch gescheiden, onafhankelijke lidfirma’s die bestaan uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, in 2013 opgericht door het Amerikaanse lid Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 13.000 professionals en is via haar lidfirma’s en samenwerkende firma’s aanwezig op meer dan 390 locaties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr