23:14 uur 08-11-2022

Andersen Global trekt banden met Verenigd Koninkrijk aan; voegt taxatie aan servicemodel toe

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global breidt haar aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk uit middels een samenwerkingsovereenkomst met het taxatie- en adviesbureau European Valuations en voegt zo taxatiediensten aan haar Europese platform toe.

Met kantoren in Londen, Birmingham en Manchester, biedt European Valuations full-service oplossingen voor taxaties en is gespecialiseerd in de taxatie van bedrijfsactiva en de verkoop van activa. Onder leiding van Gordon Titley en Dan Edgar, biedt het bedrijf haar cliënten diensten aan in een groot aantal sectoren, waaronder verstrekkers van vermogenskredieten, financiële instellingen, private equity bedrijven, ondernemingen en schuld- en herstructureringsadviseurs.

“De nauwe samenwerking met cliënten en het handhaven van de consistente kwaliteit van ons werk zijn altijd de kern van ons bedrijfsmodel geweest,” zei Gordon. “De samenwerking met Andersen Global onderstreept onze constante inzet om onze cliënten service te bieden en om de toonaangevende aanbieder van taxatiediensten in het Verenigd Koninkrijk en Europa te worden. Dankzij de combinatie van marktexpertise en onze geharmoniseerde, wereldwijde voorzieningen kunnen we hoogwaardige, betrouwbare en op maat gemaakte oplossingen leveren, die de relaties met onze klanten verder zullen versterken.”

“Gordon en zijn team voegen een uniek perspectief aan ons werk in de regio toe en en hun waarden sluiten nauw aan bij de waarden van ons bedrijf,” aldus de CEO en internationale voorzitter van Andersen, Mark Vorsatz. “De samenwerking met European Valuations is een belangrijker onderdeel van ons multidisciplinaire servicemodel en voegt nog een concurrentievoordeel voor ons bedrijf toe.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch gescheiden, onafhankelijke lidfirma’s, bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, dat in 2013 werd opgericht door de Amerikaanse lidfirma Andersen Tax LLC, telt inmiddels meer dan 13.000 professionals wereldwijd en is via haar lidfirma’s en samenwerkende firma’s actief op meer dan 390 locaties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr