13:05 uur 04-11-2022

UTEX kondigt uitbreiding van UTEX Europa aan

HOUSTON–(BUSINESS WIRE)– Utex Industries, Inc. kondigt de overname aan van Sheraton Services Ltd., gevestigd in Ashington, Verenigd Koninkrijk. Sheraton Services wordt Utex Europe en zal de wereldwijde uitbreiding van het bedrijf van technische afdichtingsoplossingen in de markt van Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) blijven ondersteunen. Utex Europe zal ook elders binnen Utex Industries aanvullende productiemiddelen leveren.

“De overname van Sheraton Services Ltd. om onze wereldwijde expansie te versterken en klanten wereldwijd te ondersteunen, is een positieve stap voor het bedrijf”, aldus Piotr Galitzine, President & CEO van Utex Industries, Inc.

In januari 2021 werd Sheraton de officiële distributeur voor Utex-producten op de EMEA-markt. De gecombineerde 120 jaar ervaring van de medewerkers in het ontwerpen en vervaardigen van afdichtingen zal Utex in de regio nu verder versterken.

Ga voor meer informatie over Utex Industries, Inc. naar www.utexind.com

UTEX Announces Expansion of UTEX Europe

HOUSTON–(BUSINESS WIRE)– Utex Industries, Inc. announces the acquisition of Sheraton Services Ltd., located in Ashington, United Kingdom. Sheraton Services will become Utex Europe and will continue to support the company’s global expansion of engineered sealing solutions in the Europe, Middle East, and Africa (EMEA) market. Utex Europe will also provide additional manufacturing resources elsewhere within Utex Industries.

The acquisition of Sheraton Services Ltd. to enhance our global expansion and support customers worldwide is a positive move for the company,” said Piotr Galitzine, President & CEO of Utex Industries, Inc.

In January 2021, Sheraton became the official distributor for Utex products in the EMEA market. Its employees’ combined 120 years’ experience in the design and manufacturing of seals will now further strengthen Utex in the region.

For more information about Utex Industries, Inc., visit www.utexind.com

About Utex

Utex is a market-leading manufacturing business headquartered in Houston, Texas. Utex operates multiple manufacturing, distribution, and technical sales facilities in the United States and abroad with approximately 650 employees. Utex’s innovative, custom-engineered products support a diverse customer base including oil and gas, industrial, mining, and water end markets.

Contacts

Jennifer Lyons

Jlyons@utexind.com
281.615.2223

Check out our twitter: @NewsNovumpr