12:50 uur 02-11-2022

Tavant gaat samenwerkingsverband aan met een van de grootste commerciële vrachtwagenfabrikanten ter wereld om te voorzien in een verbonden en naadloze service-ervaring

Het door AI aangedreven, cloudgebaseerde garantiebeheersysteem van Tavant zal door meer dan 40.000 gebruikers in 180 markten worden gebruikt

SANTA CLARA, Calif. & EINDHOVEN, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Tavant, een bedrijf voor digitale producten en oplossingen en een wereldleider op het gebied van levenscyclusbeheer van diensten, heeft vandaag aangekondigd dat het gaat samenwerken met Daimler Truck AG (DTAG), een van ‘s werelds grootste fabrikanten van bedrijfsvoertuigen, om garantie- en claimbeheeroplossingen te bieden voor zijn Europese merken.

“Na de implementatie zal Tavant Warranty een naadloze integratie met alle backend- en frontend-systemen mogelijk maken, zorgen voor workflowautomatisering en betere configureerbaarheid, en een hogere productiviteit opleveren. We zijn verheugd om met Daimler Truck samen te werken. Deze alliantie opent de weg naar geweldige synergie om het tempo van de innovatie van diensten te versnellen,” aldus Vikas Khosla, Chief Revenue Officer, Hitech, Tavant.

Tavant Warranty is leider op het gebied van IDC MarketScape voor garantie- en servicecontractbeheer en is een softwareoplossing voor garantiebeheer van de volgende generatie. Het maakt gebruik van AI- en machine learning-mogelijkheden die het garantie- en serviceproces transformeren door zich voortdurend aan te passen aan een analyse-first besluitvormingsmotor. De oplossing stelt fabrikanten in staat om intelligente garantiebeslissingen te nemen, waardoor bedrijven zich kunnen concentreren op complexere en belangrijkere waardegedreven probleemstellingen.

“Deze samenwerking benadrukt onze toewijding aan digitale groei. De verbonden servicelevenscyclusoplossingen van Tavant kunnen naadloos worden geïntegreerd met legacy-systemen om bedrijfsprocessen te harmoniseren. Tijdens dit transformatietraject zullen we een modern, toekomstbestendig en geïntegreerd garantie- en goodwillsysteem implementeren en zorgen voor een 360°-beeld van de servicelevenscyclus en een superieure aftersales-ervaring voor hun klanten,” aldus Roshan Pinto, hoofd Manufacturing, Tavant.

Over Tavant

Tavant, met hoofdkantoor in Santa Clara, Californië, is een bedrijf voor digitale producten en platforms dat indrukwekkende resultaten levert aan zijn klanten in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific. Het bedrijf, opgericht in 2000, heeft meer dan 3000 mensen in dienst en is een erkende topwerkgever. Tavant creëert een AI-aangedreven intelligente onderneming door klantervaringen opnieuw te bedenken, operationele efficiëntie te stimuleren en de samenwerking te verbeteren. Vind Tavant op LinkedIn en Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Simran Tayal

Tavant Public Relations

+1-866-9-TAVANT

press@tavant.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr