21:47 uur 01-11-2022

Bluefin neemt TECS over om betalings- en databeveiligingsoplossingen te combineren

De gecombineerde technologieën van Bluefin en TECS zullen helpen om aan de toegenomen wereldwijde vraag naar veilige omnichannelbetalingen te voldoen

ATLANTA & VIENNA–(BUSINESS WIRE)– Bluefin, de erkende leider in geïntegreerde betalingen met behulp van PCI-gevalideerde versleutelings- en tokenisatietechnologieën voor het beveiligen van betalingen en gevoelige gegevens, kondigt vandaag de overname aan van TECS Payment Systems, een wereldwijde leverancier van omnichannelbetaaloplossingen aan acquirers, betaaldienstverleners en POS-systeemleveranciers.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20221101005047/nl/

De vraag van consumenten naar omnichannelbetaalopties is verbazingwekkend snel gegroeid. Insider Intelligence voorziet een omzet uit e-commerce van $6,169 biljoen dollar, tegenover 3,351 biljoen dollar in 2019. Ook mobiel betalen heeft een geschatte stijging van 1,97 biljoen dollar in 2021 tot 11,83 biljoen dollar in 2028, meldt Fortune Business Insights. Om de privacy en veiligheid van gegevens te waarborgen, hebben handelaren technologieën nodig voor de acceptatie en verwerking van betalingen, waaronder contactloze betalingen, digitale portemonnees, mobiel betalen of online betalingen.

Bluefin en TECS zullen samen 34.000 verbonden handelaren en bijna 300 wereldwijde partners in 55 landen bedienen. De strategische combinatie breidt de internationale aanwezigheid van beide organisaties nog verder uit. Bluefin en zijn klanten kunnen gebruikmaken van omnichannelbetalingen en smartPOS-capaciteiten die met de bestaande betalingen en gegevensbeveiliging van het bedrijf worden geïntegreerd. TECS en zijn klanten zullen profiteren van de toegevoegde databeveiligingsoplossingen die inspelen op de groeiende behoeften van grotere organisaties, en de extra investeringmiddelen in de innovatieve product- en oplossingenreeks van TECS.

“Het doet ons een groot genoegen om de medewerkers, klanten en partners van TECS welkom te heten bij Bluefin”, aldus John M. Perry, CEO van Bluefin. “Deze combinatie brengt twee bedrijven samen die zich onvermoeibaar focussen om te voldoen aan de behoeften van handelaren op het gebied van betalingsverwerking en -beheer van de volgende generatie en de veilige PHI- en PII-gegevensuitwisseling met PCI-gevalideerde encryptie en tokenisatie.”

Het TECS-platform ondersteunt internationale kaartbetalingen, vlootkaarten, accountbetalingen en digitale portemonnees. Deze worden verwerkt via in-person, mobiele, onbemande en e-commerce kanalen. SmartPOS-apparaten worden aangeboden door Sunmi en Newland via de eigen AppStore en Terminal Management Systems (TMS). Gateway-functies omvatten multi-currency verwerking, een robuust anti-fraudesysteem, een cadeaukaarten- en loyaliteitsprogramma en een eigen met de kaartmerken geïntegreerde 3D Secure (3DS)-oplossing.

Bluefin is gespecialiseerd in geïntegreerde betalingen met behulp van encryptie- en tokenisatie en PCI-gevalideerde point-to-point encryptie (P2PE)-oplossingen voor point-of-sale (POS) transacties. Zijn ShieldConex®-gegevensbeveiligingsplatform maakt gebruik van de tokenisatie van betalingen voor het beveiligen van online ingevoerde persoonlijk identificeerbare informatie (PII) en beschermde gezondheidsinformatie (PHI).

“Er bestonden natuurlijke synergieën tussen de oplossingen en teams van TECS en Bluefin”, zegt Fazlollah Rostamian, oprichter en CEO van TECS. “We zijn enthousiast over wat de kracht van onze gecombineerde resources zal betekenen voor onze klanten, en de vele manieren waarop we bedrijven kunnen helpen de betalingservaring te bieden waar hun klanten om vragen.”

TECS zal worden geïntegreerd in het Bluefin-team en zijn in Oostenrijk gevestigde activiteiten voortzetten, onder de lokale leiding van Fazlollah Rostamian, CEO en oprichter van TECS.

Over Bluefin

Bluefin is de erkende leider op het gebied van geïntegreerde betalingen met behulp van encryptie- en tokenisatietechnologieën voor het beveiligen van betalingen en gevoelige gegevens. De productenreeks van Bluefin omvat oplossingen voor contactloze face-to-face, callcenter, mobiel-, e-commerce en onbemande betalingen en gegevens in de gezondheidszorg, het hoger onderwijs, de overheid en de non-profitsector. De 200 wereldwijde partners van het bedrijf bedienen 20.000 ondernemings- en softwareklanten in 47 landen. Ga voor meer informatie naar https://www.bluefin.com/.

Over TECS

TECS is opgericht in 2000 en biedt omnichannelbetaaloplossingen aan acquirers, betaaldienstverleners en POS-systeemleveranciers, onafhankelijke softwareverkopers en andere handelaaraggregators over de hele wereld op basis van een open cloud betalingsplatform. Het TECS-betalingsplatform integreert meer dan 100 technologiepartners, acquirers, verwerkers en betalingsproviders wereldwijd, waaronder Fiserv, Global Payments, Worldline, EVO Payments, en meer, en verbindt 14.000 handelaren in 17 landen met zijn in-store, onbemande, mobiele en e-commerce oplossingen. Ga voor meer informatie naar https://www.tecs.at/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Danielle Duclos

Senior Vice President, Marketing

Bluefin

800-675-6573

press@bluefin.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr