22:00 uur 01-11-2022

Andersen Global start uitbreiding naar Thailand met advocatenkantoor Dherakupt

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global voegt diepgang toe aan zijn Aziatische platform door middel van een samenwerkingsovereenkomst met advocatenkantoor Dherakupt (DKRI), waardoor Thailand en de omliggende markten uitgebreide juridische mogelijkheden krijgen.

DKRI, dat werd opgericht in 2004 door Managing Partner Dr. Anuphan Kitnitchiva, levert een volledig pakket juridische diensten, waaronder ondernemings- en handelsrecht, fusies en overnames, herstructureringen, kapitaalmarkten, verrekenprijzen en verzameling van persoonlijke gegevens. Het team van het bedrijf werkt nauw samen met klanten om hoogwaardige naadloze service te bieden in zowel de publieke als de private sector in Thailand en wereldwijd.

“Ons bedrijf is trots op onze sterke klantrelaties en diepgaande kennis van de sector om de beste oplossingen te leveren,” aldus Anuphan. “Door samen te werken met Andersen Global zal ons bedrijf blijven streven naar resultaten om te voldoen aan juridische zakelijke behoeften en ons doel om een toonaangevend bedrijf in de regio te zijn versterken.”

“Al meer dan 16 jaar hebben Anuphan en zijn team de verwachtingen van de klant overtroffen en hun toewijding aan beheer getoond door hun inspanningen om hun juridische kennis en expertise uit te breiden,” voegde voorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen, Mark Vorsatz, toe. “De enorme expertise van DKRI vormt een aanvulling op onze bestaande capaciteiten in de regio. We hebben nu een van de grootste juridische voetafdrukken in de Azië-regio via onze lidfirma’s en samenwerkende firma’s.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch gescheiden, onafhankelijke lidfirma’s, bestaande uit belasting- en juridische professionals over de hele wereld. Ander Global, dat werd opgericht in 2013 door de Amerikaanse lidfirma Andersen Tax LLC, beschikt nu over meer dan 12.000 professionals wereldwijd en is aanwezig op meer dan 380 locaties via zijn lidfirma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr