07:43 uur 27-10-2022

Supima presenteert het 5e jaarlijkse Supima Design Lab 2022

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Supima is verheugd de deelnemers en data voor het 5e jaarlijkse Supima Design Lab aan te kondigen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk de volledige release hier: https://www.businesswire.com/news/home/20221025006086/en/

Het Supima Design Lab, dat plaatsvindt in de residentie van de Amerikaanse ambassadeur in Parijs, Frankrijk, is een modetentoonstelling met geselecteerde ontwerpers, waaronder finalisten van het International Festival of Fashion, Photography en Accessories – Hyères, de Supima Design Competition, en toonaangevende internationale ontwerpers die ontwerpen presenteren die gemaakt zijn het gebruik van Supima-stoffen. Exclusief gemaakt voor het Supima Design Lab, toont elk ontwerp de eindeloze mogelijkheden van creativiteit die voortkomen uit een toewijding aan duurzame innovatie en superieure kwaliteit. Het Supima Design Lab viert deze talenten van over de hele wereld op alle niveaus van expertise en verbeeldingskracht.

Supima Presents the 5th Annual Supima Design Lab 2022

PARIS–(BUSINESS WIRE)– Supima is pleased to announce the participants and dates for the 5th annual Supima Design Lab.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20221025006086/en/

From top left to right : Alix Habran Jensen (Finalist of the International Festival of Fashion, Photography and Accessories, Hyères 2022), Jean-Pierre Blanc (Founder of International Festival of Fashion, Photography and Accessories, Hyères), Antonia Schreiter, Fernando Miró, Tim Suessbauer, Alizée Loubet, Lora Sonney, Juha Vehmaanperä, (Finalists International Festival of Fashion, Photography and Accessories, Hyères 2022), Candice Tianyu, (finalist Supima Design Competition 2022), Jenny Hytönen (Winner of the Grand Prix of the jury Première Vision and Public Prize of the International Festival of Fashion, Photography and Accessories, Hyères 2022), Chan Kyoo Hwang (finalist of the Supima Design Competition 2022), Niccolò Pasqualetti (designer), Taku Yhim (winner of the Supima Design Competition 2022), Charles de Vilmorin (designer), Paige Geist (Marketing Manager Supima), Sini Saavala (Finalist of the International Festival of Fashion, Photography and Accessories, Hyères 2022), Marc Lewkowitz (President & CEO Supima), Denise Campbell Bauer (US ambassador to France), Buxton Midyette (VP Marketing & Promotions Supima), Bibhu Mohapatra (designer), Valentin Lessner (Winner of the 19M métiers d’Art Prize and Mercedes-Benz Sustainability Prize of the International Festival of Fashion, Photography and Accessories, Hyères 2022) (Photo: Business Wire)

From top left to right : Alix Habran Jensen (Finalist of the International Festival of Fashion, Photography and Accessories, Hyères 2022), Jean-Pierre Blanc (Founder of International Festival of Fashion, Photography and Accessories, Hyères), Antonia Schreiter, Fernando Miró, Tim Suessbauer, Alizée Loubet, Lora Sonney, Juha Vehmaanperä, (Finalists International Festival of Fashion, Photography and Accessories, Hyères 2022), Candice Tianyu, (finalist Supima Design Competition 2022), Jenny Hytönen (Winner of the Grand Prix of the jury Première Vision and Public Prize of the International Festival of Fashion, Photography and Accessories, Hyères 2022), Chan Kyoo Hwang (finalist of the Supima Design Competition 2022), Niccolò Pasqualetti (designer), Taku Yhim (winner of the Supima Design Competition 2022), Charles de Vilmorin (designer), Paige Geist (Marketing Manager Supima), Sini Saavala (Finalist of the International Festival of Fashion, Photography and Accessories, Hyères 2022), Marc Lewkowitz (President & CEO Supima), Denise Campbell Bauer (US ambassador to France), Buxton Midyette (VP Marketing & Promotions Supima), Bibhu Mohapatra (designer), Valentin Lessner (Winner of the 19M métiers d’Art Prize and Mercedes-Benz Sustainability Prize of the International Festival of Fashion, Photography and Accessories, Hyères 2022) (Photo: Business Wire)

Taking place at the U.S. Ambassador’s Residence in Paris, France, the Supima Design Lab is a fashion exhibition featuring select designers including finalists from the International Festival of Fashion, Photography and Accessories – Hyères, the Supima Design Competition, and Leading International Designers presenting designs made using Supima fabrics. Created exclusively for the Supima Design Lab, each design shows the endless possibilities of creativity stemming from a commitment to sustainable innovation and superior quality. The Supima Design Lab celebrates these talents from around the world across all levels of expertise and imagination.

WHEN: Wednesday, October 19th; 7:00pm – 10:00pm

WHERE: The U.S. Ambassador’s Residence, Paris, France

Leading International Designers:
Charles de Vilmorin, @charlesdevilmorin

JORDANLUCA by Jordan Bowen & Luca Marchetto, @jordanluca_official

Lecourt Mansion by Nix Lecourt Mansion, @lecourtmansion

Weinsanto by Victor Weinsanto, @weinsanto

Ifeanyi Okwuadi, @ifeanyiokwuadi

Julie de Libran, @juliedelibran

Niccolò Pasqualetti, @niccolopasqualetti

Finalists International Festival of Fashion, Photography and Accessories, Hyères:
Alix Habran Jensen, @alixhabranjensen

Alizée Loubet & Fernando Miró, @mipinta

Antonia Schreiter, @antoniaphyllissophie

Juha Vehmaanperä, @juhavehmaanpera

Lora Sonney, @lora.sonney

Priss Niinikoski, @prissui

Sini Saavala, @sinisaavalas

Tim Suessbauer, @timsuessbauer

Valentin Lessner, @valentinlessner

2022 Supima Design Competition Winner and Finalists:
Taku Yhim – @taku_yhim- SDC Winner, Parsons School of Design, The New School

Bryan Barrientos – @bbarrientos – Fashion Institute of Technology

Antonia Bruno – @a.g.b._designs – Kent State University

Chan Kyoo Hwang – @chankyoohwang – Drexel University

Fabian Renteria – @_fabian_renteria_ – Fashion Institute of Design & Merchandising

Michelle Sumin Suh – @make_suhmthing- School of the Art Institute of Chicago

Candice Tianyu – @animegirllivinindaanimewrld – Academy of Art University

Hu Jun Yi – @madeby.jy – Rhode Island School of Design

Assets Linked Here

Contacts

Carine Copello, Lucien Pagès Communication

ccopello@lucienpages.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr