22:20 uur 25-10-2022

Andersen Global versterkt Slowaakse aanwezigheid met toonaangevend advocatenkantoor

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global blijft zijn bereik uitbreiden naar Slowakije door middel van een samenwerkingsovereenkomst met advocatenkantoor CLS Čavojský & Partners, als aanvulling op de bestaande fiscale capaciteiten van de organisatie in het land.

CLS Čavojský & Partners, opgericht in 2006, wordt geleid door Managing Partner Peter Čavojský en is actief vanuit Bratislava. Het team van professionals biedt full-service mogelijkheden op het gebied van bedrijven, arbeid, bankieren en verzekeren, concurrentie, insolventie, onroerend goed, compliance, openbare aanbestedingen en intellectuele eigendomsrechten. Het bedrijf wordt ook consequent erkend door The Legal 500 en IFLR 1000.

“In de loop der jaren is ons kantoor erkend als een toonaangevend advocatenkantoor vanwege onze klantgerichte benadering en diepgaand begrip van de behoeften van onze klanten,” aldus Peter. “Samenwerken met gelijkgestemde mensen van Andersen Global versterkt het groeitraject van ons bedrijf terwijl we ons wereldwijde bereik en onze mogelijkheden blijven uitbreiden om naadloze service te bieden in de hele regio en wereldwijd.”

“Peter en zijn team hebben consequent blijk gegeven van hun toewijding aan beheer en de beste service, waardoor ze sterke werkrelaties kunnen opbouwen met de lidfirma’s en samenwerkende firma’s in de regio,” voegde de voorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen, Mark Vorsatz, toe. “Onze samenwerking met CLS Čavojský & Partners verbetert de dekking van onze internationale organisatie terwijl we wereldwijd geïntegreerde service blijven leveren.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch gescheiden, onafhankelijke lidfirma’s, bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, dat werd opgericht in 2013 door de Amerikaanse lidfirma Andersen Tax LLC, heeft nu meer dan 12.000 professionals wereldwijd en is aanwezig op meer dan 380 locaties via haar lidfirma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr