07:08 uur 24-10-2022

Flowable kondigt zijn grootste evenement voor bedrijfsautomatisering aan, met deelnemers als Bosch, Avaloq en Al Hilal Bank

ZÜRICH–(BUSINESS WIRE)– Ontdek een nieuw tijdperk van intelligente bedrijfsautomatisering op 9 november, tijdens FlowFest 2022.

Intelligente bedrijfsautomatisering vormt de kern van optimalisatie, innovatie en bedrijfstransformatie. Als toonaangevend platform voor intelligente bedrijfsautomatisering oplossingen, organiseert Flowable FlowFest 2022, een jaarlijks gratis evenement waar deelnemers de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan deskundige lezingen, presentaties, live productdemo’s, hackathons en meer.

FlowFest is niet alleen de perfecte kans om te netwerken met andere Flowable– en automatisering enthousiastelingen, maar, belangrijker nog, een kans om te horen van en te praten met mensen die Flowable gebruiken in realistische scenario’s in verschillende sectoren, zoals de gezondheidszorg, het bankwezen, de productie en meer.

Flowable Announces Its Biggest Business Automation Event, With Attendees like Bosch, Avaloq, and Al Hilal Bank

ZURICH–(BUSINESS WIRE)– Discover a new era of intelligent business automation on November 9th, during FlowFest 2022.

FlowFest 2022: Welcome to the biggest automation event of the year. (Photo: Flowable)

FlowFest 2022: Welcome to the biggest automation event of the year. (Photo: Flowable)

Intelligent business automation is at the heart of optimization, innovation, and business transformation. As the leading platform for intelligent business automation solutions, Flowable hosts FlowFest 2022, a yearly free event where participants have the opportunity to join expert talks, presentations, live product demos, hackathons, and more.

FlowFest is not only the perfect chance to network with other Flowable and automation enthusiasts but, most importantly, an opportunity to hear from and talk to those using Flowable in real-world scenarios across different industries, such as healthcare, banking, manufacturing, and more.

20+ speakers from companies worldwide, such as Bosch, Al Hilal Bank, Avaloq, Ente Ospedaliere Cantonale, Exentra and Primeur present how they use Flowable in their automation and digitalization initiatives.

Join FlowFest 2022!

When? November 9th, 2022

Free event, registrations: https://go.flowable.com/flowfest-2022

About Flowable:

Flowable enables businesses to gain speed, agility and scale, by automating end-to-end processes. From simple and repetitive, to complex and unpredictable scenarios – transform your business by connecting systems, data, and people.

Being open and low-code, Flowable is the Intelligent Business Automation platform to quickly build, deploy and orchestrate applications, increasing efficiency, delivering outstanding customer experience and driving operational excellence, while maintaining full regulatory compliance.

Download your exclusive Flowable Work 30-day trial

Contacts

Orjana Lico

E-mail: marketing@flowable.com
www.flowable.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr