22:02 uur 18-10-2022

Andersen Global Breidt Australische Aanwezigheid Uit

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global creëert juridische capaciteit en versterkt de algemene dekking in Australië via een samenwerkingsovereenkomst met het toonaangevende advocatenkantoor Cornwalls.

Cornwalls is opgericht in 1891 en biedt een volledig scala aan juridische diensten, waaronder bankieren en financiën, zakelijk en commercieel, werkgelegenheid en industriële relaties, fintech, intellectuele eigendom, procesvoering en geschillenbeslechting, onroerend goed, herstructurering en insolventie, belastingen, migratie en telecommunicatie. Onder leiding van CEO Levent Shevki voert het team van bijna 100 advocaten een Australische praktijk.

Onze klanten staan centraal in ons bedrijfsmodel, en wij geven prioriteit aan het overtreffen van verwachtingen door rentmeesterschap te bevorderen en nieuwe kansen in de markt te identificeren”, aldus Levent. “Onze samenwerking met Andersen Global stelt ons in staat een toonaangevend advocatenkantoor te blijven en breidt onze mogelijkheden uit om regionaal en wereldwijd de beste dienstverlening te bieden.

Cornwalls is een ondernemende groep met een innovatieve aanpak om hun bedrijf uit te breiden en een concurrentievoordeel op de markt te behouden”, aldus Mark Vorsatz, voorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen. “Hun toevoeging stelt ons in staat onze positie in de regio te behouden en positioneert ons voor verdere groei.

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch gescheiden, onafhankelijke lidfirma’s die bestaan uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global werd in 2013 opgericht door het Amerikaanse lid Andersen Tax LLC en telt nu wereldwijd meer dan 12.000 professionals en is via haar lidfirma’s en samenwerkende firma’s aanwezig op meer dan 380 locaties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr