08:30 uur 17-10-2022

FAST-TRACK UW WEG NAAR DE F1 ABU DHABI GRAND PRIX 2022 MET EXCLUSIEVE SUITE-AANBIEDINGEN BIJ YAS PLAZA HOTELS

ABU DHABI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Race naar het centrum van de F1® Abu Dhabi Grand Prix 2022-actie van 17 tot 20 november door het boeken van niet te missen kamerpakketten bij Yas Plaza Hotels. Yas Plaza Hotels is de thuisbasis van topmerken op het gebied van gastvrijheid, waaronder Radisson Blu Yas Island, Crowne Plaza Yas Island, Centro Yas Island, Yas Island Rotana, Park Inn by Radisson Yas Island en Staybridge Suites Abu Dhabi – met 1760 kamersleutels, 21 bekroonde restaurants en bars en 25 vergader- en evenementenfaciliteiten. Het hotel biedt u plezierige, snelle en futuristische gastvrijheid, F&B en entertainment om de F1®-ervaring van uw gasten te stimuleren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20221016005008/nl/

Race to the center of the F1® Abu Dhabi Grand Prix 2022 action at Yas Plaza Hotels (Photo: AETOSWire)

Race to the center of the F1® Abu Dhabi Grand Prix 2022 action at Yas Plaza Hotels (Photo: AETOSWire)

Het cluster dat alle hotels, restaurants en de hub voor activeringen omvat, het Central Plaza, heeft in het verleden meer dan 60.000 F1®-fans ontvangen die hebben laten zien dat ze klaar zijn om te voldoen aan de eisen van veeleisende gasten uit verschillende delen van de wereld. Ze willen allemaal het beste van dit langverwachte sportevenement vieren in een omgeving vol plezier en adrenaline. Yas Plaza Hotels is de perfecte pitstop voor een onvergetelijk F1®-verblijf en brengt de superkrachtige Suite Life and Race Weekend-pakketten uit die zijn ontworpen om de klanten voor te blijven op hun spel, zelfs voordat de gekheid officieel begint.

The Race Weekend Suite Life

Elke individuele versie van luxe wordt bepaald door het aanbod van suites die beschikbaar zijn in alle zes de accommodaties van Yas Plaza Hotels. Of het nu gaat om een onderling verbonden kamer voor grote groepen of gezinnen; een panoramisch uitzicht, renbaan, zee of golfbaan; twee tot drie slaapkamers; een persoonlijke butler; of een aparte woonkamer; opties voor een meer premium en gepersonaliseerde F1®-ervaring aangevuld met executive lounge-voordelen zijn genoeg.

Het Race Weekend Suite Life-pakket is inclusief ontbijt, toegang tot het racecircuit en concertpassen. Abu Dhabi Motorsports Management en Flash Entertainment hebben onthuld dat Swedish House Mafia op vrijdag 18 november hoofdact zal zijn, en Kendrick Lamar op zaterdag 19 november. Voor de Yasalam After-Race Concert-serie worden twee extra headliners voor donderdag en zondag aangekondigd.

Pakketten beginnen vanaf AED11.500 per nacht voor 2 volwassenen.

*minimaal 4 nachten om te reserveren

*Source: AETOSWire

Contacts

Voor verdere informatie en voor boekingen kunt u terecht bij
Sama Kainat

+971 26562000

e-mail: info@yasplazahotels.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr