16:41 uur 13-10-2022

Uitbreiding IPS in Ierland met nieuw kantoor in Cork

BLUEBELL (DUBLIN)–(BUSINESS WIRE)– IPS – Integrated Project Services, LCC, een toonaangevende dienstverlener op het gebied van engineering, inkoop, constructiebeheer en validatie (EPCMV) kondigt haar verdere uitbreiding in Ierland aan met een nieuw kantoor in Cork. Met de toename van de aanwezigheid van Ierland in de life sciences sector, neemt ook de vraag naar onze ontwerp- en engineeringdiensten verder toe.

Onder leiding van Stephen O’Neill zal het nieuwe kantoor onze internationaal befaamde deskundige diensten dichter bij klanten in het zuiden van Ierland brengen. Deze diensten worden al meer dan vijf jaar aan Ierland verleend door onze 110 medewerkers van het IPS-kantoor in Dublin.

Als onderdeel van onze groeiende markt in de EMEA-regio zal het nieuwe kantoor IPS in staat stellen om de hulpbronnen van de provincie Munster optimaal te benutten en ons team uit te breiden. Dit nieuwe initiatief draagt met nieuwe banen bij aan de lokale economie en zal nog meer van Ierlands knapste koppen aantrekken.

“IPS staat op het punt om de marktleider op het gebied van farmaceutische projectimplementatie van heel Ierland te worden,” aldus Peter Higgins, Senior Director IPS. “Onze positie binnen de sector is een bewijs van ons harde werk en ons team van experts. Ik ben zeer verheugd dat ons steeds groter wordende en getalenteerde team onze klanten lokaal kan blijven ondersteunen, zowel vanuit ons kantoor in Cork als dat in Dublin.”

Over IPS

IPS is een wereldwijde marktleider in de ontwikkeling van innovatieve zakelijke oplossingen voor de biotechnologische en farmaceutische industrie. Met onze operationele expertise, passie en binnen de sector toonaangevende kennis en kunde, biedt IPS consultancydiensten, architectuur, engineering, project- en constructiebeheer en compliancediensten die cliënten in staat stellen om producten te ontwikkelen en produceren die een grote invloed hebben op het leven van mensen. IPS is sinds 2015 actief in de EMEA-regio met een team van ongeveer 300 medewerkers dat momenteel verder wordt uitgebreid. Met de toevoeging van haar meest recente uitbreiding, Linesight, telt IPS nu bijna 3000 professionals werkzaam in meer dan 45 kantoren verspreid over 17 landen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië/Pacific gebied, Zuidoost-Azië, Australië en het Midden-Oosten. Bezoek voor meer informatie www.ipsdb.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Corporate Communications

+1.484.344.9234

Check out our twitter: @NewsNovumpr