20:49 uur 11-10-2022

GMCC & Welling stellen tentoon op CHILLVENTA 2022 met groene koelmiddelen en verbetering van warmtepompprestaties met geïntegreerde oplossing

NEURENBERG, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– GMCC en Welling, twee merken van Midea Industrial Technology, nemen deel aan de CHILLVENTA 2022 met een groot aanbod aan compressoren, motoren, pompen en geïntegreerde wartepompoplossingen dat energiebesparingen en de decarbonisering van huishoudelijke apparaten mogelijk maakt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20221011005724/nl/

GMCC and Welling at CHILLVENTA 2022 (Photo: Business Wire)

GMCC and Welling at CHILLVENTA 2022 (Photo: Business Wire)

GMCC en Welling zijn de drijvende kracht achter de wereldwijde toepassing van groene koelmiddelen

Het groene koelmiddel R290 is de beste keuze om de impact op het milieu te verminderen. Als voorloper op het gebied van milieuvriendelijke huishoudelijke apparatuur begon GMCC al in 2004 diepgaand onderzoek naar en ontwikkeling van R290-koelmiddel. Sindsdien heeft GMCC dit technische onderzoek en de verbetering van het product steeds verder uitgebreid. Op CHILLVENTA 2022 introduceert GMCC zijn productportfolio voor R290-koelmiddelen, dat onder andere bestaat uit compressoren die speciaal zijn ontwikkeld voor R290-warmtepompkachels, R290-warmtepompkachels met variabele frequentie en R290-airconditioners.

Om de veiligheid van R290 verder te verbeteren, heeft GMCC een compact ontwerp voor compressoren toegepast, de speling tussen klepplaten, lagers en componenten geoptimaliseerd en de hoeveelheid R290-koelmiddel in compressoren met technologie voor een lage oliedruk sterk verminderd.

Geïntegreerde oplossing verbetert de prestaties van verwarmingssystemen

Als belangrijk bijdrage aan koolstofarme ontwikkeling en energiebesparing is de vraag naar warmtepompen op de wereldmarkt, inclusief Europa, de laatste jaren explosief gestegen. Als eerste spelers op deze markt hebben GMCC en Welling dit voordeel ingezet om niet alleen nieuwe producten op de markt te brengen, maar die ook af te stemmen op technologische ontwikkelingen voor de integratie van compressoren, motoren en circulatiepompen in een totale warmtepompoplossing waarmee verwarmingssystemen en boilers betere prestaties leveren.

De geïntegreerde oplossing voor R290-warmtepompen, speciaal ontwikkeld voor warmtepompkachelsystemen in Noord-Europa, maakt bijvoorbeeld gebruik van een milieuvriendelijk koelmiddel met een verdampingstemperatuur tot wel -35 °C, een compressieverhouding tot 17 en een maximum condensatietemperatuur tot 83 °C, evenals EVI’s gepatenteerde continue dampinjectietechnologie zonder terugstroming. Het optimaliseren van motoren, ventilatormotoren en circulatiepompen met innovatieve technologieën verbetert de prestaties op het gebied van efficiëntie, betrouwbaarheid en geluidsreductie, waardoor de hoogwaardige werking van producten gedurende hun hele levenscyclus in ruwe omgevingen wordt gegarandeerd.

Dankzij hun productkenmerken zoals lichtheid, geringe omvang, lage kosten, laag geluidsniveau, hoge energie-efficiëntie en hoge betrouwbaarheid, zijn diverse lichtgewicht GMCC-producten de ideale keuze voor kleine zakelijke klanten geworden. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om kleine zuigercompressoren, zuigercompressoren met vaste snelheid en lichte R290-compressoren met variabele frequentie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lori Luo

+8613512784739

luory17@midea.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr