23:19 uur 11-10-2022

Andersen Global sluit samenwerkingsovereenkomst met Lagastod in IJsland

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global initieert verdere expansie in de Scandinavische regio via een samenwerkingsovereenkomst met het in IJsland gevestigde advocatenkantoor Lagastod.

Opgericht in 1979 en geleid door Managing Partner Sveinbjörg Birna Sveinbjörnsdóttir, is het team van 12 partners van Lagastod actief vanuit Reykjavík en werkt het nauw samen met personen, families, bedrijven, financiële instellingen en overheidsinstanties. Het kantoor is gespecialiseerd in ondernemings- en mededingingsrecht, intellectueel eigendom, procesvoering en arbitrage, vastgoedrecht, belastingen, fusies en overnames, onroerend goed, pensioenfondsen en due diligence.

“Onze professionals zijn toegewijd aan het leveren van oplossingen op maat en het bedienen van klanten op het hoogste niveau,” aldus Sveinbjörg. “Samenwerken met de gelijkgestemde professionals van Andersen Global versterkt onze praktijk verder en toont onze toewijding om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.”

“De toevoeging van Lagastod vormt niet alleen een aanvulling op onze bestaande leden en samenwerkende bedrijven, maar biedt ook waardevolle dekking in de regio,” verklaarde de voorzitter van Andersen Global en de CEO van Andersen, Mark Vorsatz. “De inzet van het bedrijf voor best-in-class service en beheer verbetert ons wereldwijde platform en versterkt onze aanwezigheid in Europa.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch gescheiden, onafhankelijke lidfirma’s, bestaande uit belasting- en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, dat werd opgericht in 2013 door de Amerikaanse lidfirma Andersen Tax LLC, heeft nu meer dan 12.000 professionals wereldwijd en is aanwezig op meer dan 380 locaties via haar lidfirma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr