17:19 uur 06-10-2022

REPLY: Spike Reply, Live Reply en Glue Reply benoemd tot “Partner van het jaar” op de Kong’s Partner Summit 2022

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply kondigde vandaag aan dat haar bedrijven Spike Reply, Live Reply en Glue Reply zijn bekroond in de EMEA-categorie van de Partner van het Jaar Awards 2022 van Kong Inc., het cloud native API-bedrijf. Met deze awards worden de partners onderscheiden die via Kong-producten innovatie in de markt stimuleren met behulp van API’s, microservices, open source-technologie en meer. De winnaars werden bekendgemaakt tijdens Kong’s Partner Summit en Kong Summit 2022, de vijfde jaarlijkse gebruikersconferentie van het bedrijf.

Filippo Rizzante, CTO van Reply licht toe: “We zijn erg blij met deze award, die onze expertise en de technische competentie van onze teams om veilige en innovatieve API-management-infrastructuren en -connectiviteit te ontwikkelen bevestigt. Onze oplossingen zijn afhankelijk van automatisering en best practices van DevSecOps om API-governance, beveiliging en auditing mogelijk te maken door gebruik te maken van API-configuratie als code. Zo kan een API-first-strategie de time-to-market verkorten en de veiligheid verhogen. Wij ondersteunen onze klanten bij het aandrijven van betrouwbare digitale verbindingen over API’s, hybride en multi-cloudomgevingen en het bereiken van hun technologische doelen op wereldwijde schaal.”

Naarmate bedrijven in verschillende sectoren de manier waarop zij software bouwen en gebruiken herzien, worden hun teams geconfronteerd met het werken in ouderwetse en moderne omgevingen. De inaugurele Partner Awards van Kong belichten de partners van het Kong ecosysteem die bedrijven helpen deze kloof te overbruggen met tools als Kong Konnect, Kong Enterprise, Kong Gateway, Kuma en Insomnia. De onderscheiding vestigt de aandacht op de innovatie die Kong’s partners in de markt brengen om de digitale transformatie te versnellen en end-to-end connectiviteit te stimuleren via moderne microservices-gedreven architecturen. De winnaars zijn geselecteerd op basis van hun inzet voor het partnerschap en de resultaten die zij het afgelopen jaar hebben behaald.

“De winnaars van deze awards symboliseren de kracht van Kong’s partnerecosysteem”, zegt Kristian Györkös, Kong’s Vice President van Alliances. “Het is inspirerend om te zien hoe deze partners Kong-technologie inzetten om een aantal van de meest urgente bedrijfsproblemen van vandaag de dag aan te pakken en om klantsucces te stimuleren, zelfs in onzekere tijden.”

Spike Reply

Spike Reply is het bedrijf binnen de Reply Group dat zich richt op cyberbeveiliging en bescherming van persoonsgegevens. Haar missie is het waarborgen van de waarden en privacy van mensen, bedrijven en processen om via innovatie de groei van een wereldwijde, duurzame digitale wereld te ondersteunen. Vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van systemen zijn topprioriteiten. www.spike.reply.com

Live Reply

Live Reply is gespecialiseerd in digitale diensten en oplossingen op basis van telecom- en mediatechnologieën. Live Reply levert end-to-end oplossingen voor toonaangevende telecom- en mediabedrijven en Tier 1-spelers in de financiële dienstverlening, automotive en consumentengoederenindustrie. De kerncompetenties van Live Reply variëren van de implementatie van digitale diensten, mobiele en frontend ontwikkeling, IoT-enabled service-oplossingen, media asset management tot mobile commerce en engagement. www.live.reply.com

Glue Reply

Glue Reply is een resultaatgerichte architectuurspecialist op het gebied van strategie en onderneming, aan wie door zowel organisaties in de publieke als private sector de oplossing van complexe problemen wordt toevertrouwd. Glue Reply helpt haar klanten succesvol te zijn door strategie om te zetten in tastbare oplossingen en visie in praktische resultaten. Glue Reply diagnosticeert de uitdagingen en adviseert over de manier om echte impact te maken – zodat haar klanten kunnen leveren. www.glue.reply.com

Kong Inc.

Kong is het cloud-native API-platform met de snelste, meest toegepaste API-gateway ter wereld. Kong is geliefd bij ontwikkelaars, krijgt de meest kritische verkeersvolumes van ondernemingen toevertrouwd en helpt startups en Fortune 500-bedrijven vol vertrouwen te bouwen – zodat ze oplossingen sneller op de markt kunnen brengen met API- en serviceconnectiviteit die gemakkelijk en veilig schaalt. Leiders als Nasdaq, PayPal, GE, Samsung, Expedia, GlaxoSmithKline, Rite Aid, Moderna, Wayfair en Verifone vertrouwen op Kong om hen te helpen hun technische stacks te moderniseren, nieuwe technologieën toe te passen en snel via API’s aan de vraag van klanten te voldoen. Ga voor meer informatie over Kong naar konghq.com of volg @thekonginc op Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contactpersonen:
Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Sandra Dennhardt

s.dennhardt@reply.com
Tel. +49 170 4546229

Check out our twitter: @NewsNovumpr