16:54 uur 06-10-2022

Fortitude Re blijft Japan-franchise opbouwen door middel van herverzekeringstransacties

HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– FGH Parent, L.P. (“Fortitude Re”), moedermaatschappij van Bermuda’s grootste multi-line herverzekeraar, heeft vandaag de ondertekening aangekondigd van een stroomherverzekeringstransactie met een toonaangevende Japanse levensverzekeringsmaatschappij. Fortitude Re voerde deze transactie uit via haar in Bermuda gevestigde dochteronderneming, Fortitude International Reinsurance Limited.

“We zijn zeer verheugd om grote klanten in de Japanse verzekeringssector te blijven ondersteunen door strategische herverzekeringscapaciteit te bieden die onze partners helpt hun ambities op het gebied van risico, kapitaal en groei te verwezenlijken”, aldus Alon Neches, Chief Executive Officer van Fortitude Re. “We zien betekenisvolle groeimogelijkheden in de regio en zijn toegewijd aan het leveren van doordachte oplossingen op maat van onze klanten, hun producten en hun markten.”

Sidley Austin LLP en Mori Hamada & Matsumoto waren juridisch adviseurs van Fortitude Re.

Fortitude Re Continues to Build Japan Franchise Through Flow Reinsurance Transaction

HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– FGH Parent, L.P (“Fortitude Re”), parent company of Bermuda’s largest multi-line reinsurer, today announced the signing of a flow reinsurance transaction with a leading Japanese life insurance company. Fortitude Re executed this transaction through its Bermuda-based subsidiary, Fortitude International Reinsurance Limited.

“We are very pleased to continue supporting marquee clients in the Japanese insurance industry by providing strategic reinsurance capacity that helps our partners achieve their risk, capital and growth aspirations,” commented Alon Neches, Chief Executive Officer of Fortitude Re. “We see meaningful growth opportunities in the region and are committed to delivering thoughtful solutions tailored to our clients, their products and their markets.”

Sidley Austin LLP and Mori Hamada & Matsumoto served as legal counsel to Fortitude Re.

About Fortitude Re

The Fortitude Re Group includes Bermuda’s largest multi-line composite reinsurer, with unique competitive advantages and expertise to design bespoke transactional solutions for Life & Annuity and P&C lines. Fortitude Re is backed by a consortium of sophisticated investor groups led by The Carlyle Group and T&D Insurance Group. Fortitude Re holds approximately $48 billion in invested assets as of December 31, 2021. For more information visit, www.fortitude-re.com. Follow Fortitude Re on LinkedIn.

Contacts

Media
Lara Watson, lara.watson@fortitude-re.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr