12:48 uur 03-10-2022

Movius laat zich zien op World Aviation Festival 2022 in Amsterdam

Bedrijf demonstreert AI-aangedreven oplossingen voor de luchtvaartindustrie op 4-6 oktober in de RAI op stand 12-S96 in The Start-Up Village

CUPERTINO, Californië–(BUSINESS WIRE)– Movius, een leverancier van vertrouwde, veilige, AI-aangedreven oplossingen voor mobiele spraak, tekst en sociaal berichtenverkeer, waaronder WhatsApp, die werken vanaf elke locatie mogelijk maken, is uitgenodigd om deel te nemen aan het World Aviation Festival 2022 op 4-6 oktober in de RAI in Amsterdam.

Movius presenteert een volledige reeks AI-aangedreven oplossingen voor het verbeteren van de klantbeleving en veiligheid van vliegtuigpassagiers en het verhogen van de algehele efficiëntie van luchtvaartbedrijven.

“We beschouwen het als een grote eer dat we dit jaar zijn uitgenodigd voor het World Aviation Festival. Ons team heeft hard gewerkt om veel van onze gepatenteerde technologieën voor AI en veilige communicatie aan te passen om diverse knelpunten in de sector op te lossen,” aldus Ananth Siva, CEO van Movius.

Movius heeft dit jaar een snelle groei doorgemaakt, grotendeels dankzij het succes van het vlaggenschip van het bedrijf, de AI-aangedreven mobiele applicatie, MultiLine™, waarmee gebruikers een tweede, speciale zakelijke lijn kunnen installeren op elke smartphone en veilig kunnen communiceren met klanten via meerdere kanalen. MultiLine wordt momenteel gebruikt door bedrijven van groot tot klein in tal van sectoren, waaronder een groot aantal prominente internationale banken.

Neem voor meer informatie contact op met John Rarrick: john.rarrick@movius.ai. Meer informatie over Movius: Movius.ai.

OVER MOVIUS

Movius is een toonaangevend bedrijf op het gebied van veilige mobiele communicatie die het mogelijk maakt uw werk te doen, waar u ook bent. MultiLine™ van Movius is een betrouwbare oplossing voor mobiele spraak, tekst en WhatsApp voor zakelijke communicatie en voor communicatie met klanten wereldwijd. Toonaangevende banken en ondernemingen over de hele wereld maken gebruik van het AI-aangedreven, beveiligde platform voor unified communication van het bedrijf om op gemakkelijkere en kosteneffectievere manieren die voldoen aan alle regels contact te onderhouden met hun klanten. Movius heeft haar hoofdkantoor in Silicon Valley en bijkantoren over de hele wereld. Het bedrijf werkt samen met toonaangevende wereldwijde partners, waaronder T-Mobile US, BlackBerry, BT Global, SingTel, China Telecom, Computacenter, Cisco, Telefonica en IBM. Meer informatie over Movius of haar producten en oplossingen: www.movius.ai.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

John Rarrick

john.rarrick@movius.ai

Check out our twitter: @NewsNovumpr