07:59 uur 03-10-2022

Future Markets Research publiceert commentaar op NurExone Bilogic Inc, een opkomende leider in de exosomale behandeling van ruggenmergletsel

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– De Future Markets Research Tank (FMRT) is trots om marktcommentaar vrij te geven over NurExone Biologic (TSXV: NRX) (FSE: J90), een innovatief biotechnologiebedrijf dat klaar staat om de sector voor de behandeling van dwarslaesie en de exosome onderzoekslandschap. Klik hier om het volledige rapport te lezen, of volg de link: https://bit.ly/3UW9TzC

Belangrijkste inzichten:

  • Elk jaar lijden honderdduizenden mensen aan een dwarslaesie. Bovendien dragen slechte medische zorg en het ontbreken van effectieve behandelingen bij tot een toename van de mortaliteit en invaliditeit van patiënten met dwarslaesie.
  • Met een toenemend aantal arbeidsongevallen, verkeersongevallen en andere medische aandoeningen, wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor SCI-therapieën zal groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 17,84% tot US $ 9,61 miljard in 2028. Er is een dringende behoefte aan nieuwe therapieën te creëren om dwarslaesie te behandelen vanwege de exorbitante kosten van spinale chirurgische procedures en gerelateerde kosten voor de gezondheidszorg.
  • Tegelijkertijd wordt geschat dat de wereldwijde exosomen markt tussen 2022 en 2030 met een CAGR van meer dan 34% zal groeien en tegen 2030 een marktwaarde van ongeveer 2.273 miljoen dollar zal bereiken3
  • NurExone Biologic is een opwindend bedrijf dat vooroploopt in deze twee snelgroeiende arena’s. Met hun unieke ExoTherapies boekt NurExone aanzienlijke vooruitgang om marktleider te worden in op exosoom gebaseerde behandelingen voor acute ruggenmergletsels. Naarmate het bedrijf groeit, heeft het tal van strategische initiatieven aangekondigd, zoals plannen om zijn intellectuele eigendomsportfolio uit te breiden en partnerschappen voor geavanceerd onderzoek.
  • Bovendien bewijzen positieve voorlopige bevindingen het potentieel van het bedrijf en onderscheidt het zich als een opkomende exosome leider met een intrigerend biotechnologieportfolio en aanbod. Terwijl het bedrijf blijft innoveren en belangrijke mijlpalen bereikt, zijn ze goed gepositioneerd om een ​​toonaangevend biotechbedrijf en een centrale speler te worden in zowel de exosoom- als de behandelingsarena’s van het ruggenmerg.

Klik hier om het volledige rapport te lezen, of volg de link: https://bit.ly/3UW9TzC

Future Markets Research Releases Commentary on NurExone Biologic Inc, An Emerging Leader in The Exosomal Treatment of Spinal Cord Injury

LONDON–(BUSINESS WIRE)– The Future Markets Research Tank (FMRT) is proud to release market commentary on NurExone Biologic (TSXV: NRX) (FSE: J90), an innovative biotechnology company poised to disrupt the spinal cord injury treatment industry and the exosome research landscape. To read the full report click here, or follow the link: https://bit.ly/3UW9TzC

Key Insights:

  • Each year, hundreds of thousands of people suffer from spinal cord injury. In addition, poor medical care and the lack of availability of effective treatments contribute to an increase in SCI patient mortality and disability.
  • With rising numbers of workplace accidents, road accidents, and other medical conditions, the global SCI therapeutics market is anticipated to grow at a Compound annual growth rate (CAGR) of 17.84% to reach US$9.61 billion by 2028. There is a pressing need to create novel therapeutics to treat SCI due to the exorbitant cost of spinal surgery procedures and related healthcare costs.
  • In parallel, the global exosome market is estimated to grow at a CAGR of more than 34% between 2022 and 2030, reaching a market value of around USD 2,273 million by 20303
  • NurExone Biologic is an exciting company that sits at the forefront of these two fast growing arenas. With their unique ExoTherapies, NurExone is making significant advancements towards becoming a market leader in exosome-based treatment for acute spinal cord injuries. As the company grows, it has announced numerous strategic initiatives, such as plans to expand its intellectual property portfolio and partnerships for advanced research.
  • Moreover, positive preliminary findings prove the company’s potential and distinguish itself as an emerging exosome leader with an intriguing biotechnology portfolio and offering. As the company continues innovating and achieving meaningful milestones, they are well positioned to become a leading biotech company and central player in both the exosome and the spinal cord treatment arenas.

To read the full report click here, or follow the link: https://bit.ly/3UW9TzC

Contacts

Ronald Kaufman

Future Markets Research Tank (FMRT)

ronald@futuremarketsresearch.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr