20:52 uur 03-10-2022

Alpago Properties verkoopt duurste ultra-luxe villa op vastgoedmarkt Dubai voor 302,5 miljoen AED (82 miljoen dollar)

  • De verkoop van Casa Del Sole, de grootste ultra-luxe villa aan de Billionaires’ Row van Palm Jumeirah, heeft een recordbedrag opgebracht

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Alpago Properties vestigde een record op de vastgoedmarkt van Dubai met de verkoop van hun unieke, zeer luxueuse villa Casa Del Sole aan de Billionaires’ Row van Palm Jumeirah voor 302,5 miljoen AED. Alpago Properties, de toonaangevende vastgoedontwikkelaar in het hoogste vastgoedsegment, met grote invloed op de inrichting van Dubai, vooral op Frond G in Palm Jumeirah, heeft zojuist de grootste vastgoeddeal in de VAE afgesloten via hun exclusieve makelaar, B1 Properties. De villa werd ontworpen door SOATA en CK Architecture.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20221003005479/nl/

Senior officials from Alpago Properties, Nakheel, B1 Properties and CK Architecture (Photo: AETOSWire)

Senior officials from Alpago Properties, Nakheel, B1 Properties and CK Architecture (Photo: AETOSWire)

De verkoop van de villa werd aangekondigd tijdens een exclusief privé-evenement in de aanwezigheid van functionarissen van Alpago Properties en Nakheel en mediavertegenwoordigers. De verkoop van de zeer luxueuze villa zal het ultra-high-end vastgoedsegment van Dubai voorgoed veranderen. Deze belangrijke verkoop vestigt een nieuwe standaard op de vastgoedmarkt van de VAE en onderstreept de uitzonderlijke bijdrage van Alpago Properties aan de vastgoedsector van het land, evenals hun succesvolle staat van dienst wat betreft het verkopen van ultra-luxe objecten.

De kolossale Casa Del Sole beslaat 4 verdiepingen (kelder, begane grond, eerste en tweede verdieping) verdeelt over circa 28.000 vierkante voet met maar liefst 8 slaapkamers en een ondergrondse garage voor 15 auto’s. Daarnaast heeft het een omheind oppervlak van 25.000 vierkante voet wat het de grootste ultra-luxe villa maakt binnen het Alpago Properties aanbod van zes villa’s aan de Frond G Billionaire’s Row van Palm Jumeirah. De villa beschikt over ultra-luxe faciliteiten zoals een thuisbioscoop, een bowlingbaan, fitnesscentrum, hammam, sauna, infinityzwembad, jacuzzi, gameroom, een terras… enzovoorts.

De villa is een meesterwerk op het gebied van architectuur en interieurontwerp en laat op uitstekende wijze zien hoe de schoonheid van de natuurlijke omgeving kan worden omarmd en geïntegreerd in het totale ontwerp. Met elegantie en raffinement als sleutelelementen in deze sensationele villa, zijn zowel weelde als gemak in overvloed aanwezig.

Casa Del Sole wordt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2023 opgeleverd en zal dan als vierde ultra-luxe villa deel uitmaken van een nog te voltooien reeks van zes villa’s die het aanzien van de Billionaires’ Row op Palm Jumeirah gaan bepalen.

Voor meer informatie over Alpago Properties www.alpagoproperties.com

*Bron: AETOSWire

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Katch International

Huda Ismail

huda@katchthis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr