07:00 uur 29-09-2022

Nucleus benoemt MPO tot leider in Nucleus Control Tower Value Matrix van 2022

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– MPO heeft vandaag de erkenning van het bedrijf door Nucleus Research bekendgemaakt als leider in de Control Tower Value Matrix van 2022. Wij zijn van mening dat bedrijven in de zeer volatiele en steeds complexere wereldwijde toeleveringsketens van vandaag de dag de kritieke behoefte aan zichtbaarheid erkennen die verder gaat dan alleen transport. We zijn er trots op dat we worden gezien als een toonaangevend platform dat organisaties realtime zichtbaarheid en directe controle biedt over bestellingen, voorraden, logistiek en transport.

“Het groeiende ecosysteem van multi-enterprise partners en systemen (ERP, WMS, CRM, APS) legt een druk op het vermogen van organisaties om hun volledige activiteiten te bekijken en te orkestreren,” aldus Martin Verwijmeren, CEO en mede-oprichter van MPO. “We zijn er trots op een uitgebreid supply chain-uitvoeringsplatform te bieden dat het multi-multi-landschap van partijen, systemen en processen verenigt, waardoor bedrijven hun toeleveringsketens in inkomende, uitgaande en retourstromen kunnen digitaliseren, optimaliseren en innoveren. We feliciteren Kinaxis ook met hun eigen plaatsing in het Leaders-kwadrant, we zijn er trots op een Kinaxis-bedrijf te zijn.”

Dit nieuws komt in de nasleep van vele recente initiatieven van het bedrijf, waaronder een toonaangevende LATAM 4PL die de MPO Control Tower selecteerde voor zijn wereldwijde expansie via EMEA en Azië, evenals de recente overname door Kinaxis, een medeleider in de Nucleus Control Tower Value Matrix. De combinatie van Kinaxis RapidResponse®-planning en MPO’s Multi Party Orchestration-uitvoering zal op unieke wijze een compleet realtime beeld opleveren van elke bestelling gedurende de levenscyclus – van geplande verbintenis tot uiteindelijke levering.

Over MPO: MPO, een Kinaxis-bedrijf, biedt een uniform cloudplatform voor Multi Party Orchestration. Het platform vormt een aanvulling op bestaande bedrijfssystemen met zichtbaarheid en controle, en optimaliseert bestellingen, voorraden en transport verspreid over dynamische netwerken met meerdere partijen. MPO helpt diverse merkeigenaren en logistieke dienstverleners om de toenemende complexiteit van hun wereldwijde, regionale en binnenlandse toeleveringsketens te omarmen om sneller, flexibeler, wendbaarder, complianter en betrouwbaarder te worden voor hun klanten. Neem voor meer informatie contact op met info@mpo.com of ga naar www.mpo.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties
Jaime Cook | Kinaxis

jcook@kinaxis.com
289-552-4640

Beleggersrelaties
Rick Wadsworth | Kinaxis

rwadsworth@kinaxis.com
613-907-7613

Check out our twitter: @NewsNovumpr