01:17 uur 28-09-2022

Recurly verbetert oplossing voor inkomstenherkenning en helpt abonnementsbedrijven complexe boekhoudprocessen te automatiseren

Overname van LeapRev geeft klanten van Recurly een gestroomlijnde financiële afsluiting en vereenvoudigde processen voor omzetrapportage en -prognoses

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Recurly, Inc., een toonaangevend platform voor abonnementsbeheer en facturering voor snelgroeiende merken, heeft een overeenkomst aangekondigd voor de overname van LeapRev, een wereldwijde oplossing voor het herkennen en voorspellen van inkomsten. Deze overname creëert één enkele bron voor abonnementsbeheer, terugkerende facturering en inkomstenbeheer, waardoor klanten van Recurly zich beter kunnen concentreren op het stimuleren van groei binnen de steeds complexere en evoluerende normen voor inkomstenboekhouding en -rapportage.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220927005360/nl/

Recurly launches enhanced revenue recognition capabilities. (Graphic: Business Wire)

Recurly launches enhanced revenue recognition capabilities. (Graphic: Business Wire)

“Recurly ondersteunt het beheer van terugkerende facturen voor veel van ‘s werelds toonaangevende merken. Een deel van het succes van onze klanten is het resultaat van het vermogen van Recurly om meer gedetailleerde, pay-as-you-go-prijsmodellen te ondersteunen. Deze trend om meer flexibiliteit in prijsmodellen mogelijk te maken, creëert een grotere behoefte aan boekhoudautomatisering,” aldus Dan Burkhart, CEO en medeoprichter van Recurly. “We zijn verheugd het getalenteerde team van LeapRev te verwelkomen en een best-in-class oplossing te leveren voor de automatisering van omzetherkenning aan ‘s werelds meest succesvolle abonnementsbedrijven.”

De rapportagevereisten voor omzetherkenning blijven verschuiven, waardoor internationale betalingen en de opname van meerdere valuta’s vereist zijn. De acquisitie van LeapRev verbetert de mogelijkheden voor omzetherkenning van het Recurly-platform en stroomlijnt de complexe processen voor omzetrapportage die zijn gekoppeld aan abonnementscontracten, inclusief FASB (ASC 606/340-40/842)- en IASB (IFRS 15)-richtlijnen. Klanten van Recurly kunnen het inkomstenbeheer stroomlijnen via een diverse reeks modellen voor het genereren van inkomsten en prijzen, en gemakkelijk rekening houden met contractwijzigingen, waaronder volumekortingen, up-selling, cross-selling, terugbetalingen, retouren, annuleringen, beëindigingen en prijsaanpassingen.

“We zijn verheugd om diepgaandere mogelijkheden op het gebied van inkomstenbeheer aan te bieden. Deze nieuwe oplossing zal onze klanten helpen om te voldoen aan rapportage- en nalevingseisen, evenals verbeterde omzetinformatie en voorspelbaarheid voor bedrijven met een complexe mix van prijs- en gebruiksmodellen,” verklaarde Jonas Flodh, Chief Product Officer bij Recurly. “Door deze uitgebreide functionaliteit toe te voegen aan het abonnementsbeheer- en factureringsplatform van Recurly kunnen we het afsluitingsproces en de omzetinzichten en -prognoses in verschillende sectoren verder automatiseren.”

Het platform van LeapRev, gecreëerd door een team van veteranen uit de branche, levert een toepassing voor inkomstenbeheer van de volgende generatie om de boekhoudnormen van de klant te automatiseren.

“We zijn verheugd om ons te voegen bij het Recurly-team en de missie voort te zetten om de complexiteit van abonnementsbeheer te vereenvoudigen,” merkte Aswin Kurella, medeoprichter van LeapRev, op.

“Dit is een krachtige combinatie om snelgroeiende bedrijven op te schalen,” gaf Seshagiri Chilukuri, medeoprichter van LeapRev, te kennen.

Ga naar inkomstenherkenning van Recurly voor meer informatie.

Recurly biedt een flexibel en schaalbaar abonnementsplatform ter ondersteuning van abonnementshandel voor duizenden merken wereldwijd. Recurly helpt bedrijven de groei van het aantal abonnees te schalen door de consumentenervaring te optimaliseren en tegelijkertijd de bedrijfskosten van het beheer van terugkerende facturering en betalingen te verlagen.

Over Recurly

Duizenden innovatieve bedrijven in de sectoren digitale media, streaming, uitgeverijen, SaaS, onderwijs, consumentengoederen en professionele diensten vertrouwen op Recurly om transformationele groei te ontgrendelen met behulp van abonnementen. Het alles-in-één geïntegreerde platform van Recurly neemt de complexiteit weg van het op grote schaal automatiseren van abonnementsfacturering door teams in staat te stellen de levenscyclus van hun abonnees gemakkelijk te beheren en te optimaliseren. Categoriebepalende bedrijven zoals Sling, Twitch, BarkBox, FabFitFun, Paramount, Lucid en Sprout Social hebben voor Recurly gekozen om miljarden dollars aan terugkerende inkomsten te beheren, hun terugkerende facturering en inkomstenbeheer toekomstbestendig te maken en miljoenen dollars aan verloren inkomsten wegens ‘churn’ te recupereren. Recurly is opgericht in 2009 en is gevestigd in San Francisco, met kantoren in Boulder en Londen. Ga voor meer informatie naar https://recurly.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Geoff Renstrom

Geoff@fletchergroupllc.com
208-871-9280

Check out our twitter: @NewsNovumpr