20:58 uur 28-09-2022

Quectel kondigt nieuwe SC680A LTE smart module aan om digitale transformatie en AI-toepassingen voor machinevisie aan te sturen

LAS VEGAS–(BUSINESS WIRE)– Quectel Wireless Solutions, een wereldwijde leverancier van IoT-oplossingen, kondigt vandaag aan dat het zijn nieuwe SC680A smart module heeft uitgebracht met brede connectiviteitsopties, waaronder LTE Cat 6, Wi-Fi 802.11ac en Bluetooth 5.0 met krachtige systeemprestaties en verrijkte multimediafuncties. De SC680A smart module is bedoeld voor mid-tier IoT-apparaten, waaronder POS- en betaalterminals, industriële handhelds voor logistiek en warehousing, infotainment- en dashcam-oplossingen in voertuigen, evenals micromobiliteitstoepassingen en kleine elektrische auto’s.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220928005034/nl/

Quectel's new SC680A LTE smart module (Photo: Business Wire)

Quectel’s new SC680A LTE smart module (Photo: Business Wire)

“We zijn verheugd om opnieuw een sterk geïntegreerde slimme module te introduceren die wereldwijde klanten meer flexibiliteit geeft bij het ontwerpen van hun IoT-apparaat,” aldus Norbert Muhrer, President en CSO van Quectel. “Het maakt een verscheidenheid aan IoT-verticals voor de industrie en consumenten mogelijk met een hoge gegevenssnelheid en krachtige camerafuncties. De SC680A heeft ook een lange levenscyclus tot 2028, zodat hij kan voldoen aan de behoefte aan uitgebreide hardwarebeschikbaarheid en de IoT-sector kan helpen bij het creëren van toekomstbestendige IoT-oplossingen.”

Gebruikmakend van het Qualcomm QCM4290-platform, beschikt de SC680A-module van Quectel over een aangepaste 64-bits ARM v8.0-compatibele octa-core Kryo 260-applicatieprocessor voor verhoogde snelheid en robuuste prestaties op het apparaat.

De SC680A-module ondersteunt multimode LTE Cat 6 mobiele netwerken met draadloze communicatietechnologieën op korte afstand, zoals Bluetooth 5.0 en Wi-Fi 802.11ac en upgradebaarheid naar Wi-Fi 6. De L1+L5 dual-band multi-constellatie en zeer nauwkeurige GNSS (GPS/ GLONASS/ BDS/ Galileo/ NavIC/ QZSS)-ontvanger is ook ingebouwd voor geoptimaliseerde plaatsbepalingsdiensten.

De Quectel SC680A bevat een geïntegreerd Android 12-besturingssysteem dat toekomstige iteratieve upgrades naar Android 13 of 14 mogelijk maakt en geschikt is voor Google GMS-certificering. Uitgerust met een krachtige Adreno 610 GPU, ondersteunt de module maximaal vier camera’s en maximaal 25 MP dubbele camera’s om tegelijkertijd te werken.

Om aan de verschillende behoeften van verschillende regio’s over de hele wereld te voldoen, biedt de SC680A-serie meerdere varianten:

  • De SC680A-NA voor Noord-Amerika. Voorbeelden van de SC680A-NA-module zullen eind oktober 2022 beschikbaar zijn.
  • De SC680A-WF (alleen Wi-Fi en Bluetooth) voor wereldwijde markten zal eind oktober 2022 beschikbaar zijn.
  • De SC680A-EM voor EMEA, Korea, Zuid-Azië, India, Latijns-Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika, waarvan de beschikbaarheid van voorbeelden eind september 2022 wordt verwacht.
  • Een andere SC680A-JP-variant is in voorbereiding voor de Japanse markt.

Ontworpen met pin-to-pin-compatibiliteit met de vorige generatie smart modules van Quectel, zoals de SC600Y/SC600T/SC606T/SC686A-series, kan de SC680A-serie IoT-ontwikkelaars helpen hun slimme terminals eenvoudig te upgraden en de time-to-market van hun apparaten te versnellen.

Quectel is uniek gepositioneerd om te helpen bouwen aan een slimmere wereld met een breed portfolio van IoT-oplossingen en one-stop-services. Naast slimme modules die zich uitstrekken over elk marktsegment, van instapniveau tot premium niveau, biedt Quectel ook een uitgebreid assortiment hoogwaardige antennes. Met name biedt de reeks Combo-antennes van Quectel, waarin meerdere technologieën zoals 4G, Wi-Fi en GNSS zijn geïntegreerd, een zeer flexibele en betrouwbare antenne-oplossing voor buitentoepassingen.

De SC680A-module zal te zien zijn op MWC Las Vegas op stand nr. W1.520 van 28 t/m 30 september 2022, met algemene beschikbaarheid in oktober.

Over Quectel

De passie van Quectel voor een slimmere wereld is voor ons de impuls om IoT-innovatie te versnellen. Als zeer klantgerichte organisatie zijn we een wereldwijde leverancier van IoT-oplossingen, ondersteund door uitstekende ondersteuning en dienstverlening. Ons groeiende wereldwijde team van meer dan 4.000 professionals bepaalt het tempo voor innovatie op het gebied van modules, antennes en IoT-connectiviteit voor mobiele, GNSS-, Wi-Fi- en Bluetooth®-toepassingen. Met regionale kantoren en ondersteuning over de hele wereld is ons internationale leiderschap toegewijd aan het bevorderen van IoT en het helpen bouwen aan een slimmere wereld.

Voor meer informatie: www.quectel.com, LinkedIn, Facebook en Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ashley Liu, media@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr