10:49 uur 27-09-2022

Vertrouw op de nieuwe probiotische formule van BioBellinda om je huis schoon te houden

Volgens experts zijn mensen sinds de pandemie meer chemische producten gaan gebruiken om hun huis schoon te houden en zorgt dit ervoor dat schadelijke bacteriën zich kunnen verspreiden. Om dit tegen te gaan vormen schoonmaakmiddelen met probiotische eigenschappen een nieuwe biologische schoonmaakrevolutie.

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Door de pandemie zijn we bewuster geworden van onze hygiëne. We besteden meer tijd aan het schoonmaken van onze huizen en er wordt een grotere hoeveelheid schoonmaakmiddelen met hevige chemicaliën gebruikt, zoals bleek en desinfectiemiddelen. Uit onderzoek blijkt dat deze producten nuttige probiotica, organismen en bacteriën vernietigen, waardoor er een onnatuurlijk steriele leefomgeving ontstaat. Onderzoekers uit het VK stellen dat schoonmaakmiddelen met probiotische eigenschappen ziektekiemen en virussen met 80% verminderen. Deze schoonmaakmiddelen voorkomen de verspreiding van schadelijke bacteriën, schimmels en virussen met 60% en verminderen besmettelijke ziektes met 52%.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220927005593/nl/

Entrust your home's hygiene to BioBellinda’s new probiotic formula (Graphic: Business Wire)

Entrust your home’s hygiene to BioBellinda’s new probiotic formula (Graphic: Business Wire)

Net als onze lichamen bestaan onze huizen uit schadelijke en nuttige micro-organismen, zegt microbioloog en specialist in BioBellinda R&D Kübra Hocaoğlu: “Onze huizen zijn vergelijkbaar met de microbiële gemeenschappen in onze ingewanden. Deze ondersteunen de continuïteit van onze levenscyclus. De meest gebruikte chemische schoonmaakmiddelen vernietigen bijna alle micro-organismen in ons huis. Schoonmaken zorgt er ook voor dat de probiotica worden verwijderd, waardoor er steeds meer ruimte ontstaat voor de verspreiding van microben die gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Oppervlakten die grondig worden gereinigd met dergelijke chemicaliën zorgen ervoor dat schadelijke micro-organismen zich elke 20 minuten kunnen vermenigvuldigen. Zo verzekeren ze zich van een plek in ons huis.”

Biologische schoonmaakmiddelen beginnen een revolutie

Hocaoğlu beschrijft hoe probiotische schoonmaakmiddelen natuurlijke ingrediënten bevatten die het huis langdurig schoonhouden, omdat ze de levensduur van gezonde bacteriën verlengen. Hocaoğlu zegt hierover: “Probiotische schoonmaakmiddelen verwijderen schadelijke bacteriën en laten de miljoenen nuttige bacteriën met probiotische eigenschappen met rust. Ons doel is om gezonde microbiomen te creëren met behulp van ProBioPlus in producten zoals cosmetica, huidverzorgingsproducten en schoonmaakmiddelen voor in huis met ons kwaliteitsmerk BioBellinda.

Onze bewustwording over het belang van milieufactoren voor de menselijke gezondheid is met ProBioPlus zelfs nog verder toegenomen. ProBioPlus vermijdt genetisch gemodificeerde organismen die irritatie kunnen veroorzaken en bevat alleen natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor gebruik op de gevoelige huid en bij allergieën. We ontketenen een schoonmaakrevolutie met onze vooruitstrevende probiotische schoonmaakmiddelen met ProBioPlus. De neutrale pH-formule maakt het geschikt voor gebruik op tegels, marmer, bamboe en hout, en bevat geen schadelijke chemicaliën.”

Contacts

Lenura Chelibeeva – lchelibeeva@biobellinda.com.tr

Check out our twitter: @NewsNovumpr