21:07 uur 27-09-2022

DOQMIND kondigt Peter Hulsmans aan als CEO

Hulsmans brengt meer dan 20 jaar ervaring in de verpakkingsindustrie met zich mee en stimuleert de groei van enterprise-technologiebedrijven tot toonaangevende leverancier van software voor label- en artworkbeheer

ROESELARE, België–(BUSINESS WIRE)– DOQMIND (www.DOQMIND.com), een toonaangevende leverancier van technologie voor label- en artworkbeheer, heeft vandaag aangekondigd dat Peter Hulsmans is aangesteld als CEO. Met meer dan 20 jaar leiderschapservaring op het gebied van label- en artworkbeheer, brengt Hulsmans een snelgroeiende, klantgerichte mentaliteit naar DOQMIND.

“Peters ervaring en uitgebreide kennis van de sector maken hem de juiste persoon om momentum op te bouwen en de agressieve uitbreidingsplannen van DOQMIND te stimuleren,” aldus Ignace Cosaert, bestuurslid van Athena Graphics, het oprichtende bedrijf van DOQMIND. “Peter staat in de branche bekend als iemand die altijd zijn klantenverplichtingen nakomt, in lijn met de reputatie van Athena voor het leveren van hoogwaardige prepressdiensten sinds 1991. Hij zal een uitstekende beheerder zijn van onze waarden, producten en merkenportfolio.”

DOQMIND levert de afgelopen 15 jaar label- en artworkbeheertechnologie aan enkele van de meest bekende merken als onderdeel van Athena’s productportfolio. Door de groei is het bedrijf gepositioneerd om af te splitsen van Athena en een onafhankelijk bedrijf te worden. De technologie van DOQMIND levert aanzienlijke voordelen op voor de belanghebbenden van klanten, waaronder het verkorten van de time-to-market en het verminderen van de risico’s van het design-to-shelf-verpakkingsproces.

“Ik ben echt vereerd om DOQMIND te leiden,” stelde Hulsmans. “De aanzienlijke groei die plaatsvindt in e-commerce, in combinatie met verhoogde nalevingsvereisten en een verspreid personeelsbestand, heeft een voortdurende druk gelegd op fabrikanten die een naadloos etiket- en verpakkingsproces willen uitvoeren, vooral wanneer het wereldwijde economische scenario wordt uitgedaagd door neergang en oorlog . De gebruiksvriendelijke technologie van DOQMIND verlaagt de totale kosten voor label- en artworkbeheer, maakt samenwerking tussen belanghebbenden mogelijk, voldoet gemakkelijk aan nalevingsvereisten en verbetert de time-to-shelf.”

Voordat hij bij DOQMIND kwam, was Hulsmans Vice President Workflow Sales bij Kodak EAMER, waar hij zijn carrière in 2005 begon als Senior Technology & Solution Specialist. Peter verliet Kodak in 2017 voor een korte tijd om General Manager te worden van BLUE Software Europe, een softwarebedrijf voor label- en artworkbeheer. Hulsmans breidde de Europese activiteiten van BLUE software uit, zorgde voor een aanzienlijke groei in de regio, positioneerde BLUE Software met succes voor de verkoop en hielp bij de overgang na de overname door Esko in 2019.

Over DOQMIND

DOQMIND verenigt verpakkingsteams om samen te werken aan een gestroomlijnd design-to-shelf-proces door het eenvoudiger te implementeren, sneller uit te voeren, risico’s op naleving te verminderen en de totale eigendomskosten voor bedrijven van elke omvang te verlagen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

mariana.nunes@doqmind.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr