23:38 uur 26-09-2022

Hitachi Metals, Ltd.: kennisgeving betreffende wijziging van handelsnaam

TOKYO–(BUSINESS WIRE)– Hitachi Metals, Ltd. (hierna het ‘Bedrijf’) kondigt hierbij aan dat op de vergadering van de Raad van Bestuur van vandaag is besloten dat de handelsnaam van het Bedrijf als volgt wordt gewijzigd.

De bovengenoemde wijziging van de handelsnaam geschiedt op voorwaarde dat het overnamebod van K.K. BCJ-52 waarvoor vandaag een publicatie is uitgegeven, met succes wordt uitgevoerd en een reeks daaropvolgende procedures die nodig zijn voor de wijziging van de handelsnaam, inclusief gedeeltelijke herziening van de statuten, worden voltooid.

 1. Nieuwe handelsnaam

  Proterial, Ltd.

 2. Geplande dag van wijziging van handelsnaam

  4 januari 2023

 3. Redenen voor wijziging van handelsnaam

  Het Bedrijf vindt zijn oorsprong in Hitachi, Ltd., dat werd opgericht in 1910 en in 1956 werd omgevormd tot een onafhankelijk bedrijf. Sinds de oorspronkelijke oprichting is het Bedrijf gegroeid door de samenleving te voorzien van vele unieke producten die zijn ontwikkeld met zijn hoogtechnologische mogelijkheden. Na een succesvolle implementatie van het overnamebod zal het Bedrijf zijn inspanningen voor verdere hervorming en groei versnellen in samenwerking met de nieuwe kapitaalpartner, met als doel een bedrijf dat ‘toonaangevend is op het gebied van duurzaamheid door hoge prestaties’ te worden. Het Bedrijf grijpt de kans aan die wordt geboden door de geplande kapitaalreorganisatie, een stap voor zijn tweede onafhankelijkheid, door zijn naam te wijzigen in een naam die past bij de nieuwe start voor groei.

 4. De gedachte achter onze bedrijfsnaam

  ‘Proterial’ weerspiegelt de essentie van onze bedrijfsfilosofie, die uit drie elementen bestaat: Missie: ‘De beste kwaliteit voor iedereen beschikbaar maken;’ Visie: ‘Duurzaamheid leiden door hoge prestaties;’ en Waarden: ‘Onwankelbare integriteit’ en ‘Verenigd door respect.’ Het combineert ‘pro-‘ met het woord ‘material’.

  ‘Pro-‘ staat voor onze ‘drie pluspunten’:

  Professioneel — werk dat de verwachtingen overtreft

  Progressief — een geest die blijft uitdagen

  Proactief — een ondernemende houding

  ‘Material’ verwijst naar de hoogwaardige materialen die onze originele technologieën produceren en die de drie pluspunten ondersteunen. Met onze focus op het oplossen van klantproblemen en het brengen van nieuwe waardeniveaus, beloven we bij te dragen aan de realisatie van een duurzame samenleving door middel van de producten en diensten die onze filosofie belichamen.

 5. Wijziging van handelsnaam van groepsbedrijven

  De handelsnaam van de groepsbedrijven van het Bedrijf waarvan de huidige naam ‘Hitachi’ bevat, wordt in principe gewijzigd op 4 januari 2023. Sommige namen zullen echter worden gewijzigd tot 3 januari 2023, indien van toepassing, of later dan 5 januari 2023.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Akio Minami

Corporate Communications Dept.

Hitachi Metals, Ltd.

akio.minami.cq@hitachi-metals.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr