09:30 uur 23-09-2022

Kwaliteitsmanagement SaaS application QMex uitgerold naar zes landed

Kwaliteitsmanagementsystemen spelen een belangrijke rol in de recente versnelling van de digitalisering in alle bedrijfspromesses, door producten en diensten snel te leveren en een naamloze gebruikerservaring te bieden. Meer dan 90 bedrijven uit 6 landen, voornamelijk actief in de cosmetische en farmaceutische industrie hebben Qmex gekozen als hun leverancier van software-as-a-service en digitale oplossingen voor kwaliteitsbeheertoepassingen.

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– De digitalisering van kwaliteitsmanagementsystemen, die een belangrijke en bepalende rol spelen bij de aankoopbeslissingen van consumenten en die audiobeveiliging bieden voor naleving van de regelgeving, is versneld. Uit een enquête over de cosmetische en farmaceutische sector bleek dat 56% van de consumenten verwachtte dat bedrijven hun kwaliteitsmanagementsystemen al hebben gedigitaliseerd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220923005052/nl/

Kwaliteitsmanagement SaaS application QMex uitgerold naar zes landed

Kwaliteitsmanagement SaaS application QMex uitgerold naar zes landed

Hoofd IT van Mex’s kwaliteitmanagementsoftwareontwikkelaar BTS, Nadi Tanca, merkte op: “Vandaag de dag werken bedrijven aan het opbouwen van vertrouwen, en in een tijdperk waarin vertrouwen de belangrijkste valuta in het bedrijfsleven is, is kwaliteitsbeheer een kritieke functie geworden voor alle bedrijven.”

“Kwaliteitsmanagementsoftware levert concurrentievoordelen op”

Tanca legde uit dat digitale kwaliteitsmanagementsystemen bedrijven kunnen helpen concurrentievoordelen te behalen en ging verder in op hoe QMex bedrijven met Good Manufacturing Practices (GMP) in de farma-, medische apparatuur-, cosmetica- en voedingssupplementenindustrie in staat stelt hun kwaliteitsmanagementsystemen te digitaliseren. “Met QMex kunnen klanten hun kwaliteitsmanagementsystemen laten draaien in overeenstemming met internationale standaarden zoals GxP, FDA 21 CFR Part 11, Data Integrity, ISGE GAMP. QMex zorgt ervoor dat fabrikanten FDA, MHRA, EU, WHO inspecties met success kunnen doorstaan.”

De sector kwaliteitsbeheersoftware zal naar verwachting 16,67 miljard dollar bereiken

QMex heeft de voorkeur van meer dan 90 bedrijven in 6 landen, omdat het ervoor zorgt dat hun kwaliteitsbeheerproces volledig transparant en auditveilig is. Volgens GradviewResearch zal de omvang van de software-industrie voor kwaliteitsbeheer in 2028 meer dan 16,67 miljard dollar bedragen. Tanca merkte op: “QMex heeft een uitzonderlijk flexibele modulaire structuur, die naadloos kan worden geïntegreerd in bedrijfsapplicaties om geoptimaliseerde, veilige, aanpasbare oplossingen te bieden die zijn tegelijkertijd stabiel en flexibel. We zijn terecht trots om te kunnen zeggen dat BTS Informatica sinds 2011 meer dan 200 klanten heeft geholpen op hun digitale reis.”

Contacts

Nadi Tanca

info@bts-tr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr