08:36 uur 21-09-2022

Andersen Global breidt capaciteit in Europa uit; vijf vestigingen in Frankrijk toegevoegd

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global breidt haar aanwezigheid in Frankrijk uit door middel van een samenwerkingsovereenkomst met Squair. Hiermee wordt de dekking in de Europese regio vergroot om naadloos te kunnen voldoen aan de behoeften van klanten.

Squair Law werd in 2019 opgericht door Olivier Lopez en Damien Gorse. Het team van multidisciplinaire professionals van het kantoor biedt brede capaciteiten op het gebied van mededingings- en consumentenrecht, procesvoering en geschillenbeslechting, fusies en overnames, AVG, naleving, belastingen, werkgelegenheid, intellectueel eigendom en technologie. Het bedrijf heeft vijf vestigingen in het land: Parijs, Nantes, Lyon, Bordeaux en Aix-en-Provence.

“Het succes van Squair over de afgelopen jaren is te danken aan ons klantgerichte bedrijfsmodel waarin prioriteit wordt gegeven aan het bieden van uitgebreide, best-in-class oplossingen aan klanten,” aldus Olivier Lopez, Managing Partner van Squair. “We streven ernaar onze sterke aanwezigheid in Frankrijk te consolideren en zelfs uit te breiden. Onze samenwerking met Andersen Global onderstreept onze inzet om onze klanten grensoverschrijdende geïntegreerde, synergetische mogelijkheden te bieden.”

Mark Vorsatz, Chairman van Andersen Global en CEO van Andersen CEO, voegt toe: “Het innovatieve zakelijke inzicht van Squair en de toewijding van het team tot verantwoordelijkheid en gemeenschappelijke kernwaarden stellen onze organisatie beter in staat om te voldoen aan de behoeften in het veranderende zakelijke landschap. De toevoeging van het bedrijf is belangrijk voor onze wereldwijde groei en belooft een sterke werkrelatie tussen de beide lidfirma’s en firma’s waarmee wordt samengewerkt in de regio. Dankzij onze samenwerking met Squair beschikt onze wereldwijde organisatie nu over een uitgebreid juridisch platform in Europa.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch gescheiden, onafhankelijke lidfirma’s bestaande uit fiscale en juridische professionals van over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de Amerikaanse lidfirma Andersen Tax LLC, omvat op dit moment meer dan 12.000 professionals wereldwijd en is aanwezig op meer dan 380 locaties via lidfirma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr