16:08 uur 20-09-2022

Recognize benoemt Muthu Kumaran als operationeel partner en hoofd van activiteiten in India

NEW YORK & CHENNAI, India–(BUSINESS WIRE)– Recognize, een technologie-investeringsplatform dat zich uitsluitend richt op de technologiedienstensector, heeft vandaag aangekondigd dat Muthu Kumaran zich bij het bedrijf zal voegen als operationeel partner en hoofd van de activiteiten in India. Muthu vergroot het vermogen van Recognize om best-in-class levering en activiteiten op te bouwen en talent van wereldklasse aan te trekken ter ondersteuning van de portfoliobedrijven van Recognize. Recognize heeft ongeveer $ 1,3 miljard opgehaald voor zijn inaugurele fonds dat in januari werd gesloten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220919005904/nl/

Muthu Kumaran, Operating Partner & Head of India Operations, Recognize (Photo: Business Wire)

Muthu Kumaran, Operating Partner & Head of India Operations, Recognize (Photo: Business Wire)

Muthu treedt toe tot Recognize vanuit Cognizant, waar hij gedurende zijn 25-jarige dienstverband innovatieve technologieoplossingen heeft geleverd aan multinationale klanten in de VS, Europa, India en APAC. Muthu heeft met klanten in verschillende sectoren en servicelijnen gewerkt en biedt een breed scala aan technologische diensten en operationele expertise op het gebied van strategie, klantrelatiebeheer, digitale transformatie, leiderschapsontwikkeling en werknemersbetrokkenheid.

Muthu zal de inspanningen van Recognize leiden om de aanwezigheid van de portfoliobedrijven van het platform in India en andere strategische leveringslocaties over de hele wereld uit te bouwen. Alle vijf bedrijven in het portfolio van Recognize hebben een belangrijke strategie voor India: Ciklum, een cloud-native, digitaal ingenieursbureau; SpringML, een pure-play services-organisatie gericht op data en AI/ML; AST Global, een leverancier van cloud- en digitale transformatieoplossingen; Torc, een bedrijf dat de toekomst van werk herdefinieert via een virtueel talentplatform voor softwaretechnici; en Blend360, een leverancier van data-, analyse- en talentoplossingen voor Fortune 500-bedrijven. Recognize plant om het komende jaar voor meer dan 2.000 nieuwe banen te zorgen bij deze bedrijven in India.

“Recognize is opgericht met een blijvende focus op het opbouwen van technologiedienstenbedrijven van de volgende generatie die toonaangevende oplossingen bieden op basis van best-in-class activiteiten en levering,” aldus Frank D’Souza, medeoprichter en Managing Partner, Recognize.

“Ik vind het geweldig om deel uit te maken van zo’n divers, maar tegelijk complementair leiderschapsteam,” stelde Muthu Kumaran, operationeel partner, Recognize. “Ik heb deel uitgemaakt van een team van wereldklasse dat groeide van 300 naar meer dan 300.000. Ik geloof echt dat ondernemerschap, innovatie en betrokken talent een ongekende groei kunnen stimuleren, en ik kijk ernaar uit om waarde te creëren voor onze portfoliobedrijven over de hele wereld.”

Over Recognize

Recognize is een technologie-investeringsplatform dat zich uitsluitend richt op de technologiedienstensector. Technische dienstverleners bedenken, bouwen, configureren, beheren en bedienen software en bedrijfsprocessen om digitale resultaten voor ondernemingen te leveren. Het bedrijf levert operationele expertise, branche-inzichten en strategisch kapitaal aan innovatieve bedrijven in deze sector. Recognize wordt geleid door de industrieveteranen Frank D’Souza, Raj Mehta, Charles Phillips en David Wasserman. Ga voor meer informatie naar www.recognize.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor verdere details contact op met:
Nina Justin – nina.justin@2020msl.com
Zahira Fathima – zahira.fathima@2020msl.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr