16:07 uur 20-09-2022

Kinaxis geselecteerd door ekaterra, wereldleider in thee, voor de digitalisatie van zijn toeleveringsketen

Grootste theebedrijf ter wereld gaat de gelijktijdige planningstechniek van Kinaxis gebruiken voor het beheer van zijn toeleveringsketen

OTTAWA, Ontario–(BUSINESS WIRE)– Kinaxis® Inc. (TSX: KXS), de autoriteit in het stimuleren van wendbaarheid voor snelle, trefzekere besluitvorming in een onvoorspelbare wereld, heeft vandaag aangekondigd dat ekaterra Kinaxis heeft gekozen om silo’s te doorbreken, en gelijktijdige planning te introduceren om een meer wendbare en accurate toeleveringsketen mogelijk te maken.

Ekaterra is een groot consumptiegoederenbedrijf en het grootste theebedrijf ter wereld, met merken als Lipton, PG tips, T2, TAZO® en Pukka. Ekaterra is gevestigd in Rotterdam en is aanwezig in meer dan 100 landen, met 11 productiefabrieken. Het bedrijf zal het Kinaxis RapidResponse®-platform gebruiken om volledige transparantie te verkrijgen over zijn gehele toeleveringsketen, zodat het verstoringen beter kan beheren en sneller slimmere beslissingen kan nemen.

“Onze toeleveringsketens beginnen met een theeblaadje waar vervolgens producten van worden gemaakt voor enkele van de grootste theemerken, waarvan mensen over de hele wereld genieten”, aldus Abhisek Biyani, IT Enterprise Application Director van ekaterra. “Voor ons als bedrijf en voor onze planners was het erg belangrijk om nauwkeurig te kunnen plannen op zo’n grote schaal en tegelijkertijd wendbaar te blijven voor wereldwijde verstoringen. Het platform van Kinaxis sloot aan bij de behoeften van ons bedrijf en we zijn verheugd om met hen samen te werken terwijl ons bedrijf verandert en evolueert, net als onze benadering van supply chain planning.”

Met Kinaxis krijgt ekaterra volledige transparantie van zijn toeleveringsketen, de mogelijkheid om meerdere simulaties uit te voeren en in realtime samen te werken, en de beschikking over een volledig pakket applicaties om de wendbaarheid en flexibiliteit te bieden die nodig is om te reageren op marktschommelingen en veranderingen in de vraag. Ekaterra sluit zich aan bij een groeiend ecosysteem van consumentenproducten (CPG) binnen Kinaxis.

“Om ervoor te zorgen dat consumenten kunnen genieten van een drank die vers en met zorg geteeld is, hebben bedrijven zoals ekaterra in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie een hoge mate van snelheid en nauwkeurigheid nodig in hun toeleveringsketen. De enige manier om dat te bereiken is met de juiste planningstechnologie”, aldus John Sicard, CEO van Kinaxis. “We verheugen ons erop met ekaterra samen te werken aan hun digitale transformatie en hen te helpen al hun doelen met betrekking tot de toeleveringsketen te bereiken.”

Over Kinaxis Inc.

Dagelijkse volatiliteit en onzekerheid vragen om snelle actie. Kinaxis® biedt de wendbaarheid om snel en trefzeker beslissingen te nemen over geïntegreerde bedrijfsplanning en de digitale toeleveringsketen. Mensen kunnen beter plannen, beter leven en de wereld veranderen. We genieten het vertrouwen van innovatieve merken en combineren menselijke intelligentie met AI en gelijktijdige planning om bedrijven te helpen plannen voor elke toekomst, risico’s en kansen te monitoren en te reageren op het tempo van verandering. Met behulp van een uitbreidbaar, cloud-gebaseerd platform levert Kinaxis toepassingen die zich in de sector hebben bewezen, zodat iedereen eerder op de hoogte is, sneller kan handelen en verspilling kan voorkomen. Ga voor meer nieuws over Kinaxis naar Kinaxis.com of volg ons op LinkedIn of Twitter.

Uitspraken met betrekking tot de toekomst

Bepaalde uitspraken in dit persbericht betreffen uitspraken met betrekking tot de toekomst in de zin van de toepasselijke effectenwetgeving. Uitspraken met betrekking tot de toekomst omvatten uitspraken over de groeimogelijkheden van Kinaxis en de potentiële voordelen van en vraag naar de producten en diensten van Kinaxis. Deze uitspraken zijn onderhevig aan bepaalde veronderstellingen, risico’s en onzekerheden, waaronder onze mening over de relatieve positie van de producten en diensten van Kinaxis ten opzichte van concurrerende aanbiedingen in de sector. Lezers worden gewaarschuwd niet overmatig te vertrouwen op dergelijke uitspraken. De werkelijke resultaten, prestaties, verwezenlijkingen en ontwikkelingen van Kinaxis kunnen wezenlijk verschillen van de resultaten, prestaties, verwezenlijkingen of ontwikkelingen die in dergelijke uitspraken worden uitgedrukt of geïmpliceerd. Risicofactoren die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten, prestaties, verwezenlijkingen of ontwikkelingen van Kinaxis wezenlijk verschillen van de resultaten, prestaties, verwezenlijkingen of ontwikkelingen die in dergelijke uitspraken worden uitgedrukt of geïmpliceerd, zijn te vinden in de openbare documenten die Kinaxis heeft ingediend bij de Canadese regelgevende instanties voor de effectenhandel. Kinaxis neemt geen verplichting op zich om uitspraken met betrekking tot de toekomst bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, tenzij de wet dit uitdrukkelijk vereist.

Bron: Kinaxis

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Jaime Cook | Kinaxis

jcook@kinaxis.com
289-552-4640

Beleggers
Rick Wadsworth | Kinaxis

rwadsworth@kinaxis.com
613-907-7613

Check out our twitter: @NewsNovumpr