19:18 uur 20-09-2022

Andersen Global voegt samenwerkingspartner toe in de Baltische regio

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global breidt zijn Europese dekking uit via een samenwerkingsovereenkomst met het toonaangevende full-service advocatenkantoor LEXTAL Legal en voegt drie locaties toe in Estland, Letland en Litouwen.

LEXTAL Legal levert diensten op het gebied van internationale betrekkingen, fusies en overnames, ondernemingsrecht en mededinging, geschillenbeslechting, aanbestedingsrecht, verzekeringsrecht, vastgoed, strafrecht en gegevensbescherming. Het kantoor, bestaande uit 21 partners en meer dan 75 medewerkers, biedt uitgebreide oplossingen voor klanten in de Baltische regio en wereldwijd. Ook inernationaal is LEXTAL Legal erkend als een uitstekend presterend advocatenkantoor door The Legal 500 en Chambers Europe.

“Dankzij de waarden van ons team en onze toewijding aan kwaliteit en klantenservice bevinden we ons in de positie van toonaangevende strategische partner voor onze internationale en regionale klanten”, aldus partner en medeoprichter Urmas Ustav. “De samenwerking van ons kantoor met Andersen Global vergroot onze wereldwijde aanwezigheid en onze mogelijkheden.”

Mark Vorsatz, voorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen, voegde daaraan toe: “de indrukwekkende groei van het kantoor door de jaren heen en het concurrerende platform sluiten nauw aan bij de toewijding aan hun klanten en het leveren van topservice. Met de toevoeging van LEXTAL Legal, evenals onze andere recente aanwinsten in de regio, hebben we een formidabel platform opgebouwd dat een sterke dekking biedt en onze organisatie een goede positie geeft voor verdere groei naarmate we ons wereldwijde platform blijven uitbreiden.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch gescheiden, onafhankelijke lidfirma’s, bestaande uit belasting- en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, dat werd opgericht in 2013 door de Amerikaanse lidfirma Andersen Tax LLC, heeft nu meer dan 12.000 professionals wereldwijd en is aanwezig op meer dan 380 locaties via haar lidfirma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr