20:11 uur 13-09-2022

Andersen Global sluit samenwerkingsovereenkomst met advocatenkantoor in Indonesië

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global versterkt zijn aanwezigheid in Indonesië door middel van een samenwerkingsovereenkomst met full-service advocatenkantoor Armila & Rako, waardoor de organisatie nog beter in staat is om naadloze klantenservice te bieden door middel van juridische capaciteiten in het land.

In 2018 werd Armila & Rako opgericht door Co-Managing Partners Eva Armila Djauhari en Michel A. Rako, die hun vorige bedrijven samenvoegden om hun expertise te vergroten en ervoor te zorgen dat klanten een hoogwaardige service krijgen. Het kantoor biedt een scala aan juridische diensten aan lokale en internationale cliënten, waaronder ondernemingsrecht en handelsrecht, herstructureringen, commerciële geschillen, fusies en overnames, bankieren en financiën, mijnbouw en energie, buitenlandse investeringen en herstructureringen.

“Ons bedrijf is trots op het leveren van de beste oplossingen en het bevorderen van rentmeesterschap om ervoor te zorgen dat onze mensen het inzicht en de kennis hebben om een concurrentievoordeel in de regio te behouden,” aldus Eva. “De samenwerking met Andersen Global versterkt onze toewijding om klanten wereldwijd geïntegreerde, uitgebreide oplossingen te bieden.”

De voorzitter en CEO van Andersen Global, Mark Vorsatz, voegde toe: “Indonesië is een uiterst belangrijke en levensvatbare markt, die een gebied met een enorm potentieel vertegenwoordigt. De toevoeging van Armila & Rako’s regionale aanwezigheid en expertise is de sleutel tot onze expansie-inspanningen en positioneert ons verder om ons bereik op de Aziatische markt uit te breiden.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch gescheiden, onafhankelijke lidfirma’s, bestaande uit belasting- en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, dat werd opgericht in 2013 door de Amerikaanse lidfirma Andersen Tax LLC, heeft nu meer dan 12.000 professionals wereldwijd en is aanwezig op meer dan 380 locaties via haar lidfirma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr