19:10 uur 07-09-2022

REPLY: Los beveiligingsraadsels op in een 24-uurs marathon – aftelling naar de Reply Cyber Security Challenge, geopend voor beveiligingsliefhebbers van over de hele wereld

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– De inschrijvingen staan nu open voor de vijfde editie van Reply’s online teamgebaseerde competitie gewijd aan cyberbeveiliging en open voor jonge professionals en liefhebbers van cyberbeveiliging van over de hele wereld, waaraan in 2021 meer dan 2200 teams uit 130 landen deelnamen.

De competitie vindt plaats op vrijdag 14 oktober, tijdens de European Cyber Security Month (ECSM), de Europese bewustmakingscampagne die elk jaar in oktober burgers, organisaties, bedrijven en instellingen bewust wil maken van de grote cyberrisico’s.

De challenge is bedoeld om teams (van 2 tot 4 spelers) te laten strijden in een intense 24-uurs Capture The Flag (CTF)-marathonuitdaging, die zich richt op de identificatie van kwetsbaarheden die opzettelijk verborgen zijn in software en computersystemen.

De uitdaging is ontwikkeld door Reply Keen Minds, een team van Reply Cyber Security-experts, en bestaat uit vijf niveaus voor elk van de vijf spelcategorieën (Coding, Web, Miscellaneous, Binary en Crypto) waarin deelnemers in de kortst mogelijke tijd beveiligingsproblemen en -raadsels van toenemende moeilijkheidsgraad moeten proberen op te lossen.

Het podium wordt samengesteld door de drie beste teams die aan het einde van de competitie de hoogste score behalen en een rapport presenteren met de strategieën die ze tijdens de uitdaging hebben gekozen. De uiteindelijke score wordt bepaald door het hoogste aantal geïdentificeerde verborgen vlaggen, plus een bonus die wordt toegekend voor de snelle oplossing van de problemen.

Vanaf vandaag en t/m 13 oktober krijgen deelnemers op de website challenges.reply.com de mogelijkheid om zich gratis te registreren voor de uitdaging (door hun team te registreren of door zich te voegen bij andere spelers in willekeurige teams) en om te trainen door eerdere Reply Cyber Security Challenges op te lossen in een ‘sandbox’-omgeving.

Deze vijfde editie is nu verrijkt met het University Students’ League-programma. Met het nieuwe programma kan elke deelnemer bijdragen aan zowel de score van zijn team als die van de universiteit die hij bezoekt. De universiteit met de hoogste score, op basis van de som van de scores behaald door de codeurs die die universiteit bezoeken, wint een prijs naar keuze, bestaande uit financiële steun voor een universitair project of een Arcade Game voor de gemeenschappelijke ruimtes.

De Reply Cyber Security Challenge maakt deel uit van het Reply Challenges-programma dat, samen met het Reply Code For Kids-programma en het tweedegraads masterdiploma in AI & Cloud van Reply aangeboden aan de Polytechnische Universiteit van Turijn, slechts enkele voorbeelden zijn van de voortdurende inzet voor de ontwikkeling van innovatieve opleidingsmodellen. Tegenwoordig bestaat Reply’s Challenges uit een community van meer dan 140.000 spelers.

Inschrijvingen voor de Reply Cyber Security Challenge zijn geopend t/m 13 oktober. Volledige informatie is beschikbaar op: challenges.reply.com.

°°°

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven definieert en ontwikkelt Reply zakelijke modellen die mogelijk worden gemaakt door de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en het internet der dingen. Reply levert advies-, systeemintegratie- en digitale diensten aan organisaties in de sectoren telecom en media; industrie en dienstverlening; bankwezen en verzekeringen; en openbaar bestuur. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +39 02 535761

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +44 (0)20 7730 6000

Check out our twitter: @NewsNovumpr