22:49 uur 07-09-2022

Procore vestigt nieuwe EMEA-hub in Dublin terwijl regionale groei doorzet in Europa, het Midden-Oosten en Afrika

  • De nieuwe EMEA-hub van Procore ondersteunt de regionale kantoren van het bedrijf om iedereen in de bouw met elkaar te verbinden op een wereldwijd platform
  • De hub zal honderden banen scheppen als onderdeel van een aanzienlijke investering in Dublin
  • Procore benoemt een hoofd voor de EMEA Hub om het nieuwe kantoor te leiden

DUBLIN–(BUSINESS WIRE)– Procore Technologies, Inc. (NYSE: PCOR), een toonaangevende wereldwijde leverancier van software voor bouwbeheer, heeft vandaag de opening aangekondigd van zijn nieuwe EMEA-hub in Dublin, Ierland. Deze stap toont de voortdurende toewijding van Procore aan de regio en de wens om zijn groeiende klantenbestand te ondersteunen als onderdeel van zijn missie om iedereen in de bouw op een wereldwijd platform te verbinden.

De EMEA-hub, in het South Point-gebouw in Harmony Row in Dublin, is ondergebracht in het penthouse op de 3e verdieping en beslaat 1300 vierkante meter. De hub is ontwikkeld om de groei van Procore te stimuleren en klanten in de regio beter te ondersteunen. Het doel van de hub is om de komende jaren honderden banen te scheppen in Dublin, waarbij het bedrijf mensen inhuurt voor functies op het gebied van verkoop, klantensucces en klantenondersteuning, om er maar een paar te noemen.

Om dit nieuwe kantoor te leiden, heeft Procore Ciaran Cushley aangesteld als hoofd van de EMEA Hub. Met een staat van dienst in het bouwen en leiden van goed presterende teams in Europa en Noord-Amerika voor bedrijven zoals DocuSign, brengt Cushley meer dan 18 jaar ervaring met zich mee voor het bedrijf.

“In deze opwindende tijd om toe te treden tot Procore, is het een voorrecht om de nieuwe hub te leiden die onze ambitie voor voortdurende groei in EMEA betekent. De hub zal niet alleen onze aanwezigheid in de regio verstevigen, maar het zal klanten ook in staat stellen om hun mensen, systemen en gegevens efficiënt te blijven verbinden op één platform, waardoor ze ten volle kunnen profiteren van de voordelen van bouwtechnologie,” stelt Ciaran Cushley, hoofd van de EMEA Hub bij Procore.

Brandon Oliveri-O’Connor, VP van EMEA bij Procore, voegt toe, “De afgelopen 20 jaar heeft Procore gewerkt om iedereen in de bouw met elkaar te verbinden op een wereldwijd platform. De toenemende aanwezigheid van Procore in Europa, het Midden-Oosten en Afrika past in ons langetermijndoel om het enige platform te zijn dat bouwprofessionals over de hele wereld ondersteunt.”

Procore zal mensen aannemen voor verschillende functies in zijn nieuwe EMEA-hub. Alle actuele vacatures zijn te vinden op: https://www.procore.com/jobs/openings

Over Procore

Procore is een toonaangevende wereldwijde leverancier van software voor bouwbeheer. Meer dan 1 miljoen projecten en meer dan $ 1 biljoen USD aan bouwvolume hebben gedraaid op het Procore-platform. Ons platform verbindt elke projectbelanghebbende met oplossingen die we speciaal voor de bouwsector hebben gebouwd – voor de eigenaar, de algemene aannemer en de gespecialiseerde aannemer. De App Marketplace van Procore heeft een groot aantal partneroplossingen die naadloos integreren met ons platform, waardoor bouwprofessionals de vrijheid hebben om verbinding te maken met wat het beste voor hen werkt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Carpinteria, Californië, en Procore heeft kantoren in de Verenigde Staten, Canada en over de hele wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Archetype UK voor Procore
procore@archetype.co

Check out our twitter: @NewsNovumpr