17:59 uur 07-09-2022

Pathway maakt vier promoties voor senioren

IRVINE, Californië–(BUSINESS WIRE)– Pathway is verheugd aan te kondigen dat Bryan Nelson en Stefan Goettl zijn gepromoveerd tot directeur en eigenaar zijn geworden van het bedrijf, en dat Valerie Ruddick en Matt Lugar, beide Managing Directors, zijn benoemd als co-hoofden van Pathway’s primaire beleggingspraktijk.

De promotie van de heren Nelson en Goettl brengt het totale aantal eigenaren van Pathway op 23. De heer Nelson kwam in 2011 bij Pathway en is een senior lid van Pathway’s co-investeringsteam. De heer Goettl trad in 2010 in dienst bij Pathway en is een senior lid van het kantoor in Londen. Hij is lid van het infrastructuurteam van Pathway en speelt ook een leidende rol in de ESG-inspanningen van Pathway.

Pathway Makes Four Senior Promotions

IRVINE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Pathway is pleased to announce that Bryan Nelson and Stefan Goettl have been promoted to Director and have become owners in the firm, and that Valerie Ruddick and Matt Lugar, both Managing Directors, have been named as co-heads of Pathway’s primary investing practice.

The promotion of Messrs. Nelson and Goettl brings the total number of owners of Pathway to 23. Mr. Nelson joined Pathway in 2011 and is a senior member of Pathway’s co-investment team. Mr. Goettl joined Pathway in 2010 and is a senior member of the London office. He is a member of Pathway’s infrastructure team and also plays a leadership role in Pathway’s ESG efforts.

Ms. Ruddick joined Pathway in 1996 and is a member of various Pathway committees, including the firm’s Investment Committee, Portfolio Construction Committee, and Diversity & Inclusion Committee. Mr. Lugar joined Pathway in 2002, is based in the firm’s Rhode Island office, and serves on various Pathway committees, including the Investment Committee. Ms. Ruddick and Mr. Lugar also co-manage the firm’s Target Funds team, which oversees Pathway’s proactive investment origination efforts.

About Pathway Capital Management

Pathway is a private market portfolio solutions provider with over $90 billion of assets under management from private equity, private credit, and infrastructure mandates. Formed in 1991, Pathway creates and manages single- and multi-investor programs for institutional investors worldwide, investing in various private market strategies through primaries, secondaries, co-investments, and direct investments.

Contacts

Jim Chambliss, Managing Director

Richard Mazer, Managing Director

news@pathwaycapital.com
www.pathwaycapital.com
+1 949-622-1000

Check out our twitter: @NewsNovumpr