17:33 uur 15-03-2021

Pathway Capital Management sluit een aangepast co-investeringsfonds van $ 1 miljard

IRVINE, Californië – (BUSINESS WIRE) – Pathway Capital Management is verheugd aan te kondigen dat het $ 1 miljard heeft gesloten voor Pathway Co-investment Partners Fund V (“PCPF V”), een op maat gemaakt co-investeringsfonds voor een in de VS gevestigd institutionele investeerder. PCPF V zal zich richten op het identificeren van en investeren in co-investeringsmogelijkheden wereldwijd, naast hoogwaardige private-equitymanagers in een verscheidenheid aan private-equitystrategieën. PCPF V vertegenwoordigt een voortzetting van Pathway’s succesvolle 30-jarige staat van dienst van investeringen in particuliere markten, waaronder meer dan $ 4 miljard geïnvesteerd in co-investeringen in private equity. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1991 heeft Pathway deelgenomen aan de ontwikkeling van meer dan 110 particuliere marktportefeuilles en meer dan $ 94 miljard toegezegd aan een breed scala aan particuliere marktstrategieën.

Pathway Capital Management Closes $1 Billion Custom Co-investment Fund

IRVINE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Pathway Capital Management is pleased to announce that it has closed on $1 billion for Pathway Co-investment Partners Fund V (“PCPF V”), a custom co-investment fund for a U.S.-based institutional investor. PCPF V will focus on identifying and investing in co-investment opportunities globally alongside high-quality private equity managers in a variety of private equity strategies. PCPF V represents a continuation of Pathway’s successful 30-year track record of investing in private markets, which includes more than $4 billion invested in private equity co-investments. Since the inception of the firm in 1991, Pathway has participated in the development of more than 110 private market portfolios, committing more than $94 billion in a wide variety of private market strategies.

About Pathway Capital Management

Pathway is a private market portfolio solutions provider with over $70 billion of assets under management from private equity, private credit, and infrastructure mandates. Formed in 1991, Pathway creates and manages single- and multi-investor programs for institutional investors worldwide, investing in various private market strategies through primaries, secondaries, co-investments, and direct credit investments.

Contacts

Jim Chambliss, Managing Director

Richard Mazer, Managing Director

Phone: 949-622-1000

Email: news@pathwaycapital.com
Website: www.pathwaycapital.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr