20:12 uur 07-09-2022

André Smaal sluit zich aan bij TBM Consulting om toezicht te houden op de activiteiten van het bedrijf in Europa

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– TBM Consulting Group (“TBM”), een toonaangevend adviesbedrijf voor internationale activiteiten en toevoerketen, kondigde vandaag aan dat ze André Smaal hebben aangenomen als Vice President vanaf 1 september 2022. Mr. Smaal zal toezien op de consulting business van TBM in Europa, met inbegrip van bedrijfsontwikkeling, klantenbeheer en operaties. Hij zal in Nederland rechtstreeks rapporteren aan de Chief Executive Officer van TBM, John Ferguson.

“We hebben gekozen voor André op basis van zijn sterke leiderschapservaring en bewezen staat van dienst bij het opstellen en uitvoeren van belangrijke transformaties in verscheidene economische omstandigheden”, aldus John Ferguson, Chief Executive Officer, en Voorzitter van de Raad van Bestuur bij TBM Consulting. “Met meer dan 20 jaar ervaring in bedrijfstransformatie en toeleveringsketenactiviteiten zijn we ervan overtuigd dat André een waardevolle aanwinst zal zijn om TBM verder te doen groeien in Europa”.

Mr. Smaal heeft brede ervaring in het uitvoeren van internationale strategische en operationele initiatieven op vlak van bedrijfstransformatie, alsook uitgebreide ervaring in consultingactiviteiten inzake bedrijfstransformatie in Europa, China en de VS. Zijn expertisegebieden omvatten productie, inkoop, toeleveringsketen, beheer van veranderingen, programmabeheer en productontwikkeling.

Mr. Smaal was tot voor kort een van de Managing Directors bij Myrtle Consulting, nu een onderdeel van Accenture, waar hij werkte als business development leader voor operationele uitmuntendheid en inkooptransformatie. In deze capaciteit was hij verantwoordelijk voor het uitbreiden van het bedrijf in Europa over verschillende sectoren, zoals consumer packaged goods, chemicaliën, biowetenschappen en discrete manufacturing. Daarvoor was Mr. Smaal Head of Procurement bij Philips in Amsterdam, waar hij inkoopstrategieën vastlegde voor kostenverlaging via teamleiderschap en productontwikkeling in inkooptechniek. Hij was ook een lid van het managementteam voor mother and childcare global business bij Philips.

Mr. Smaal heeft een MSc in Business Administration van de Erasmus University in Rotterdam, Nederland, en een EMBA van de WITS Business School in Johannesburg, Zuid-Afrika.

Over TBM Consulting Group, Inc.

TBM Consulting is een adviesbedrijf voor activiteiten en toevoerketen dat samenwerkt met bedrijven om snelle prestatieverbeteringen aan te sturen. De consultants van het bedrijf werken met producenten, distributeurs en participatiemaatschappijen om productiviteit te versnellen, de winst te verhogen en ondernemingswaarde te doen groeien. De toevoerketencapaciteiten van het bedrijf omvatten toevoerketenstrategie, talentontwikkeling, geïntegreerde business planning en SOP, en consulting voor toevoerketentechnologie. TBM werkt samen met bedrijven die het kader en de structuur bouwen die vereist zijn om bedrijfsresultaten te genereren met het doel van duurzame groei op lange termijn. Voor meer informatie, kunt u een kijkje nemen op www.tbmcg.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beth Herlihy

BackBay Communications

beth.herlihy@backbaycommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr