15:08 uur 06-09-2022

Belkin International bekroond voor wereldwijde duurzaamheid in de 2022 Sustainability Awards

Voor het derde jaar op rij erkend als leider op het gebied van duurzaamheid

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Vandaag heeft The Business Intelligence Group Belkin International uitgeroepen tot winnaar van de Sustainability Leadership Award in het 2022 Sustainability Awards-programma. De Sustainability Awards eert die mensen, teams en organisaties die duurzaamheid tot een integraal onderdeel van hun bedrijfsvoering of algemene missie hebben gemaakt.

In de afgelopen 12 maanden heeft Belkin vooruitgang geboekt in zijn missie om een betere en duurzamere toekomst voor iedereen te bereiken, door belangrijke mijlpalen te bereiken op het gebied van klimaatactie en verantwoorde consumptie en productie. Tot op heden heeft Belkin 35% hernieuwbare energie bereikt in Scope 2, meer dan 64% reductie bereikt in zijn activiteiten van 2009 tot 2021, zijn plasticreductie voor eenmalig gebruik uitgebreid in alle productcategorieën en overgeschakeld op het gebruik van 100% gerecycled PET (RPET) waar mogelijk. Belkin ontwikkelt een weg naar 100% plasticvrije verpakkingen tegen 2025.

Belkin International Awarded for Global Sustainability in the 2022 Sustainability Awards

Acknowledged as a sustainability leader for the 3rd year in a row

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Today, The Business Intelligence Group named Belkin International as a winner of the Sustainability Leadership Award in the 2022 Sustainability Awards program. The Sustainability Awards honors those people, teams and organizations who have made sustainability an integral part of their business practice or overall mission.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20220906005441/en/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

In the last 12 months, Belkin has made strides in its mission to achieve a better and more sustainable future for all, hitting key milestones in climate action and responsible consumption and production. To date, Belkin has achieved 35% renewable energy in Scope 2, achieved over 64% reduction in its operations from 2009 to 2021, expanded its single use plastic reduction in all product categories, and converted to using 100% Recycled PET (RPET) where possible. Belkin is developing a path toward 100% plastic-free packaging by 2025.

“We are proud to reward and recognize Belkin International for their sustainability efforts,” said Maria Jimenez, Chief Nominations Officer, Business Intelligence Group. “It was clear to our judges that their vision and strategy will continue to deliver results toward a cleaner, more sustainable world. Congratulations!”

About Belkin

Belkin is an accessories market leader delivering power, protection, productivity, connectivity, audio, and smart home solutions for a broad range of consumer electronics and enterprise environments. Designed in Southern California and sold in more than 50 countries around the world, Belkin creates products that empower people through technology whether at home, at work or on a new adventure. In 2018 Belkin International merged with Foxconn Interconnect Technology to bolster its global influence and remains forever inspired by people and the planet we live on.

© 2022 Belkin International, Inc. and/or its affiliates. All rights reserved.

All product names, logos, and brands are property of their respective owners.

About Business Intelligence Group

The Business Intelligence Group was founded with the mission of recognizing true talent and superior performance in the business world. Unlike other industry award programs, business executives—those with experience and knowledge—judge the programs. The organization’s proprietary and unique scoring system selectively measures performance across multiple business domains and then rewards those companies whose achievements stand above those of their peers.

Contacts

Jen Wei

VP of Global Communications and Corporate Development

comms@belkin.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr