23:55 uur 06-09-2022

Andersen Global vergroot voetafdruk in Ethiopië met belastingkantoor HIMA

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global zet zijn expansie in Afrika voort met de toevoeging van het samenwerkende bedrijf HIMA, een Ethiopisch belastingkantoor gevestigd in Addis Abeba.

Onder leiding van Managing Partner Nabiyu Feto en opgericht in 2015, werkt HIMA nauw samen met klanten om uitgebreide belastingoplossingen te bieden voor hun zakelijke behoeften in de opkomende Ethiopische markt.

“De Ethiopische belastingmarkt is een zich voortdurend evoluerende industrie,” aldus Nabiyu. “In de afgelopen jaren is ons kantoor uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven in de markt. Onze samenwerking met Andersen Global verbetert onze servicemogelijkheden, zodat we kunnen blijven voldoen aan de behoeften van de klant met de extra middelen en ondersteuning van een wereldwijd bedrijf.”

“Nabiyu heeft een sterke praktijk opgebouwd in Ethiopië, wat de toewijding van het bedrijf aan rentmeesterschap aantoont,” aldus de voorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen, Mark Vorsatz. “Hun uitgebreide kennis van de markt zal van onschatbare waarde zijn voor onze klanten, aangezien belasting nog steeds een zich ontwikkelende sector in het land is en zij een concurrentievoordeel in de markt behouden. Deze samenwerking positioneert ons voor verdere groei terwijl we ernaar streven onze aanwezigheid en capaciteiten in Afrika uit te bouwen.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch gescheiden, onafhankelijke lidfirma’s, bestaande uit belasting- en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, dat werd opgericht in 2013 door de Amerikaanse lidfirma Andersen Tax LLC, beschikt nu over meer dan 12.000 professionals wereldwijd en is aanwezig op meer dan 380 locaties via zijn lidfirma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr