09:43 uur 05-09-2022

CENTRESTAGE brengt wereldwijde merken samen om inclusie en diversiteit te demonstreren

HONG KONG–(BUSINESS WIRE)– CENTRESTAGE 2022, een van Azië’s meest verwachte jaarlijkse mode-evenementen, wordt gehouden van 9 tot 11 september in de Hong Kong Convention and Exhibition Centre (HKCEC) Halls 1A-C. Meer dan 240 modemerken en designerlabels uit 15 landen en regio’s zullen deelnemen aan de driedaagse modepresentatie, waarbij een breed scala aan confectiekleding en accessoires wordt gepromoot.

De CENTRESTAGE van dit jaar staat in het teken van het thema ‘Inclusie en Diversiteit’ en nodigt bezoekers uit om zich moedig uit te drukken door middel van mode en tegelijkertijd de verschillen tussen lichamen, culturen en ideologieën te vieren.

In deze drie dagen organiseert CENTRESTAGE meer dan 30 mode-evenementen, waaronder een reeks merkshows en seminars. De openingsgalashow op 9 september om 19.00 uur, CENTRESTAGE ELITES, zal de wereldwijde lancering zijn van de nieuwste collecties van twee designermerken – Derek Chan en Mite Chan’s gerenommeerde merk DEMO uit Hong Kong, evenals de veelgeprezen Japanse ontwerper Hideaki Shikama’s Children of the onenigheid. Zowel Derek Chan als Hideaki Shikama zijn in 2020 door Fashion Asia Hong Kong gekozen als de 10 Asian Designer to Watch. Bekijk de show live op de website van CENTRESTAGE.

CENTRESTAGE Brings Together Global Brands to Showcase Inclusion and Diversity

HONG KONG–(BUSINESS WIRE)– CENTRESTAGE 2022, one of Asia’s most anticipated annual fashion events, will be held from 9 to 11 September at the Hong Kong Convention and Exhibition Centre (HKCEC) Halls 1A-C. More than 240 fashion brands and designer labels from 15 countries and regions will take part in the three-day fashion presentation, promoting a wide variety of ready-to-wear apparel and accessories.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20220904005055/en/

CENTRESTAGE Asia's Fashion Spotlight (Photo: Business Wire)

CENTRESTAGE Asia’s Fashion Spotlight (Photo: Business Wire)

This year’s CENTRESTAGE revolves around the theme of “Inclusion and Diversity”, inviting visitors to express themselves boldly through fashion and at the same time, celebrating the differences between bodies, cultures and ideologies.

CENTRESTAGE will host more than 30 fashion events in these three days, including a series of brand shows and seminars. The opening gala show on 9 September at 7pm, CENTRESTAGE ELITES, will see the global launch of the latest collections from two designer brands – Derek Chan and Mite Chan’s renowned brand DEMO from Hong Kong, as well as acclaimed Japanese designer Hideaki Shikama’s Children of the discordance. Both Derek Chan and Hideaki Shikama were chosen as the 10 Asian Designer to Watch in 2020 by Fashion Asia Hong Kong. Watch the show live on CENTRESTAGE’s website.

CENTRESTAGE will again be open to public and trade visitors throughout the entire show period, providing an ideal platform for visitors to share the joys of fashion and shopping. A wide array of interactive experiences empowered by AR and VR technologies will be offered at the fairground to enrich visitors’ experience, including the brand new CENTREVERSE, a custom-built metaverse where visitors can interact and participate in fashion events using personalised avatars.

These are just among some of the highlights to look forward to at this year’s CENTRESTAGE. Register now for free admission or visit the event’s official website for more information.

CENTRESTAGE Elites opening gala show

Date: 9 September (Fri)

Time: 7:00-7:30pm

Live-stream: https://bit.ly/3wtFEVS

CENTRESTAGE 2022

Date: 9-11 September (Fri to Sun)

Venue: Hong Kong Convention and Exhibition Centre, Halls 1A-C

Register now for free: https://bit.ly/3CAAJqh

Contacts

Media Enquiries
Please contact the HKTDC’s Exhibitions Department:

Sum Luk

Tel: (852) 2240 4048

Email: cs.luk@hktdc.org

Check out our twitter: @NewsNovumpr