15:02 uur 25-08-2022

Scoutbee en Promena smeden partnerschap om wendbare en competitieve toeleveringsketens te stimuleren

BERLIJN & ISTANBUL & WASHINGTON–(BUSINESS WIRE)– Scoutbee, het toonaangevende AI-aangedreven platform voor leveranciersinformatie en -ontdekking, en Promena, de vooraanstaande leverancier van strategische inkoopsoftware van Turkije, hebben vandaag een samenwerking aangekondigd om hun klanten in staat te stellen beter om te gaan met de toenemende veranderingen in het inkooplandschap.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220824005633/nl/

Scoutbee and Promena Forge Partnership to Drive Agile and Competitive Supply Chains (Graphic: Business Wire)

Scoutbee and Promena Forge Partnership to Drive Agile and Competitive Supply Chains (Graphic: Business Wire)

De aanname van digitale processen heeft een sleutelrol gespeeld bij het beantwoorden van deze uitdagingen, evenals de samenwerking tussen alle belanghebbenden in de toeleveringsketen. Door samen te werken kunnen inkooporganisaties, aanbieders van oplossingen en leveranciers flexibele en concurrerende toeleveringsketens creëren.

Samenwerking voorop bij innovaties binnen de toeleveringsketen

De samenwerking tussen Scoutbee en Promena biedt inkoopleiders een effectief end-to-end verkentraject, waardoor ze zowel hun leveranciersportfolio’s kunnen verbreden, als mogelijke verstoringen van de toeleveringsketen kunnen voorkomen.

Gregor Stühler, mede-oprichter en CEO van Scoutbee, verklaarde: “Onze gedeelde toewijding om bedrijven te helpen hun inkoopproblemen te overwinnen – samen met onze complementaire pool van leveranciers – maakt van Scoutbee en Promena een ideale combinatie.”

Door deze samenwerking kunnen klanten van Scoutbee digitaal zoeken naar nieuwe leveranciers via Scoutbee’s uitgebreide gegevensverzameling en deze leveranciers vervolgens valideren tegen hun beste prijzen door de Promena te gebruiken voor kostenreductie, grotere efficiëntie, risicobeperking, kortere time-to-market, verhoogde productinnovatie, enzovoort.

“Onze oplossingen zijn gebaseerd op leveranciersgegevens van onze klanten en op onze AI-aangedreven crawlers die op internet zoeken naar nieuwe informatie. Als ze bijvoorbeeld doelen hebben rond diversiteit, helpen we hen leveranciers te vinden waarmee ze zouden moeten samenwerken. Uit de resultaten blijkt dat de top-line impact van Scoutbee opmerkelijk kan zijn. Het toevoegen van Promena aan de mix is een win-winsituatie,” licht Gregor Stühler toe.

“Dit samenwerkingsverband zal bedrijven helpen hun leverings- en inkoopprocessen te beheren en tegelijkertijd de digitaliseringsinspanningen te vergemakkelijken,” stemt de Managing Director van Promena, Orcun Guven, hiermee in. De alliantie stelt de klanten van Promena in staat om risico’s te beperken, kosten te verlagen en doelstellingen op het gebied van leveranciersdiversiteit te bereiken.

“Door het gebruik van onze diensten kunnen klanten de hulpbronnen van Scoutbee gebruiken en hun leveranciersdatabase verrijken om de veerkracht van de toeleveringsketen op te bouwen. Dit omvat het vereenvoudigen van de verzameling van leveranciersgegevens uit meerdere regio’s, waardoor de risico’s worden geëlimineerd die gepaard gaan met toeleveringsketens die afhankelijk zijn van enkele bronnen of locaties. Door zich te concentreren op operationele efficiëntie, kosteneffectiviteit en groeimogelijkheden in de hele supply chain, helpt Promena haar klanten om de bedrijfswaarde te maximaliseren,” concludeert Orcun Guven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen:
Scoutbee
Val De Oliveira

val.deoliveira@scoutbee.com

Promena
Gizem ALP

gizema@koczer.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr