16:50 uur 25-08-2022

Regisseur Adam Wingard keert terug als Warner Bros. Pictures en legendarische foto’s Ontdek het volgende hoofdstuk in de gigantische Monsterverse-franchise

Epische strijd gaat door als terugkerende castleden Rebecca Hall, Brian Tyree Henry en Kaylee Hottle worden vergezeld door Dan Stevens en Fala Chen

BURBANK, Californië–(BUSINESS WIRE)– Als gevolg van het wereldwijde succes van 2021’s “Godzilla vs Kong”-camera’s rollen nu de nieuwste inzending in de filmische Monsterverse van Warner Bros. Pictures en Legendary Pictures. Deze nieuwste inzending volgt de explosieve confrontatie van Godzilla vs. Kong op met een geheel nieuw filmavontuur, waarin de almachtige Kong en de angstaanjagende Godzilla het opnemen tegen een kolossale onontdekte bedreiging die verborgen is in onze wereld, en hun bestaan uitdaagt – en het onze. De epische nieuwe film zal dieper ingaan op de geschiedenis van deze Titanen, hun oorsprong en de mysteries van Skull Island en daarbuiten, terwijl de mythische strijd wordt onthuld die heeft bijgedragen aan het smeden van deze buitengewone wezens en hen voor altijd aan de mensheid heeft gebonden.

Director Adam Wingard Returns as Warner Bros. Pictures and Legendary Pictures Explore the Next Chapter in the Massive Monsterverse Franchise

Epic battle continues as returning cast members Rebecca Hall, Brian Tyree Henry and Kaylee Hottle are joined by Dan Stevens and Fala Chen

BURBANK, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Coming off the global success of 2021’s “Godzilla vs Kong” cameras are now rolling on the latest entry in Warner Bros. Pictures’ and Legendary Pictures’ cinematic Monsterverse. This latest entry follows up the explosive showdown of Godzilla vs. Kong with an all-new cinematic adventure, pitting the almighty Kong and the fearsome Godzilla against a colossal undiscovered threat hidden within our world, challenging their very existence – and our own. The epic new film will delve further into the histories of these Titans, their origins and the mysteries of Skull Island and beyond, while uncovering the mythic battle that helped forge these extraordinary beings and tied them to humankind forever.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20220825005274/en/

(L-r) Director ADAM WINGARD and REBECCA HALL on the set of Warner Bros. Pictures’ and Legendary Pictures’ action adventure “GODZILLA VS. KONG,” a Warner Bros. Pictures and Legendary Pictures release. Photo by Vince Valitutti

(L-r) Director ADAM WINGARD and REBECCA HALL on the set of Warner Bros. Pictures’ and Legendary Pictures’ action adventure “GODZILLA VS. KONG,” a Warner Bros. Pictures and Legendary Pictures release. Photo by Vince Valitutti

The film, which recently began principal photography, is again being helmed by director Adam Wingard (“You’re Next” “The Guest”) and stars returning cast members Rebecca Hall (“The Night House” “Resurrection”), Brian Tyree Henry (“Bullet Train” “Atlanta”), and Kaylee Hottle (“Godzilla vs. Kong”), who are now joined by newcomers Dan Stevens (“Gaslit” “Legion” “Beauty and the Beast”), Fala Chen (“Irma Vep” “Shang Chi and the Legend of the Ten Rings”), Alex Ferns (“The Batman” “Wrath of Man” “Chernobyl”) and Rachel House (“Hunt for the Wilderpeople” “Thor: Ragnarok” “Foundation”).

Wingard is directing the currently untitled project from a script by Terry Rossio (“Godzilla vs. Kong” the “Pirates of the Caribbean” series), Jeremy Slater (“Moon Knight”) and Simon Barrett (“You’re Next”). The film is being produced by Mary Parent, Alex Garcia, Eric Mcleod, Brian Rogers, Thomas Tull, and Jon Jashni, with executive producers Josh Grode, Adam Wingard, Jay Ashenfelter, Jen Conroy, Kenji Okuhira and Yoshimitsu Banno.

Once again, Wingard is collaborating with director of photography Ben Seresin (“Godzilla vs. Kong” “World War Z”), production designer Tom Hammock (“Godzilla vs. Kong” “X” “The Guest”), editor Josh Schaeffer (“Godzilla vs. Kong” “Molly’s Game”), and composer Tom Holkenborg (“Godzilla vs. Kong” “Mad Max: Fury Road”), who are now joined by costume designer Emily Seresin (“The Invisible Man” “Top of the Lake”), makeup artist Sabrina Wilson (“Captain Marvel” “The Suicide Squad” “The Book of Bobba Fett”), hairstylist Gloria Pasqua Casny (“The Tomorrow War” “Ford vs Ferrari”), and VFX supervisor Alessandro Ongaro (“The Adam Project” “Ghostbusters: Afterlife”).

The film is being shot on location in Queensland, Australia and is slated for a March 15, 2024, worldwide release from Warner Bros. Pictures except in Japan where it will be distributed by Toho Co., Ltd and in mainland China where it will be distributed by Legendary East.

Contacts

Brie Dorsey – bdorsey@legendary.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr