21:03 uur 23-08-2022

Andersen Global breidt aanwezigheid in Tsjaad uit

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global zet zijn Afrikaanse uitbreiding voort met de samenwerkende firma Akouna en voegt aanvullende fiscale mogelijkheden toe aan zijn bestaande platform in Tsjaad.

Akouna is in 2019 opgericht door medeoprichters en co-managing partners Theodore Mossengar Milengar, die daarvoor meer dan 10 jaar bij PwC werkte, en Leopold Ngarlenan Docdejengar, die minister van Financiën en directeur van Algemene Belastingen in Tsjaad was. De firma opereert vanuit N’Djamena en biedt een reeks geïntegreerde belastingdiensten aan lokale en regionale klanten.

“Sinds onze oprichting hebben we een sterke aanwezigheid in het land opgebouwd en werken we eraan om aan de steeds veranderende zakelijke behoeften van onze klanten te voldoen”, zei Theodore. “Onze samenwerking met Andersen Global is een mijlpaal voor ons bedrijf en toont onze toewijding aan onze klanten terwijl we werken aan het vergroten van ons bereik en het leveren van de allerbeste oplossingen.”

“Akouna is in de loop der jaren vrij snel gegroeid en zet de standaard voor kwaliteitsservice in de markt”, voegde Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz toe. “De gecombineerde expertise en kwalificaties van Theodore en Leopold brengen onmiddellijke waarde en inzichten voor onze organisatie, die onze capaciteiten in heel Afrika versterken en ons positioneren voor verdere groei.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 12.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 370 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr