18:50 uur 22-08-2022

Condor Technologies heropent handel op de Euronext Exchange in Parijs

GENT, Belgium–(BUSINESS WIRE)– We zijn verheugd de heropening aan te kondigen van de handelssessies op 23 augustus voor Condor Technologies (MLMFI.PA) op de Euronext Access Exchange in Parijs.

De hervatting van de handel valt samen met de laatste fase van de ontwikkeling van onze tweede generatie intra-orale scanner. De ontwikkeling is een revolutionaire 3D-beeldscanner met meerdere lenzen. De ontwikkeling wordt gedaan door Invis’art SAS, een bedrijf in Frankrijk (FR71878526433, Château de Tarailhan, 11560 Fleury D’Aude). De mogelijkheid om de 3D-beeldscanner met meerdere lenzen in Condor Technologies te ontwikkelen is het resultaat van de activiteiten en transacties die hebben plaatsgevonden en die eerder door Condor Technologies werden toegelicht in zijn persberichten die zijn gepubliceerd op 4 december 2019, 25 februari 2020 en 14 april 2021.

Invis’art is een Frans bedrijf dat voor 99,99% eigendom is van Condor Technologies.

Invis’art wordt geleid door mw. Duret, de waarnemend CEO van Invis Art. Ze wordt ondersteund door de teams van Condor Technologies en meer in het bijzonder door professor Francois Duret in de Raad van Bestuur van Invis’art die wordt beschouwd als de uitvinder van CAD CAM in de tandheelkunde.

Dit baanbrekende gepatenteerde 3D-beeldvormingsapparaat is radicaal anders dan elke bestaande intra-orale scanner in die zin dat de scan minder dan 10 seconden nodig heeft om een hele boog vast te leggen. Voor het gebruik van het apparaat is geen training nodig. Het repliceert de werkwijze van de traditionele tray-afdruk dat door tandartsen over de hele wereld wordt gebruikt. Deze werkwijze maakt al meer dan 100 jaar deel uit van elke tandartspraktijk.

Meer informatie is te vinden op www.invisart.fr

We verwachten het einde van de ontwikkeling in het eerste kwartaal van 2023. Het doel is om de pre-productie units te presenteren op de IDS Dental Show in maart 2023.

OVER CONDOR TECHNOLOGIES NV

Condor Technologies is een bedrijf gespecialiseerd in tandheelkundige CAD/CAM-apparatuur, met als bekendste product de Invis’art Tray Scanner.

Condor Technologies heeft zijn hoofdkantoor in Gent, België. Het bezit 99,99 % van Invis’art, een Frans bedrijf gevestigd in Narbonne, Frankrijk.

Ga voor meer informatie over Invis’art en de ontwikkelde producten naar www.Invisart.fr

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op

CONTACTPERSOON VOOR DE PERS

Guy De Vreese

+32 (0)9 241 58 80

Check out our twitter: @NewsNovumpr