05:01 uur 19-08-2022

Aero haalt $ 65 miljoen binnen in serie B-financiering om de toekomst van premium vliegreizen te versnellen

Semi-particulier luchtvaartbedrijf levert premium vliegreizen door wereldwijde uitbreiding als antwoord op de marktvraag

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Aero Technologies, Inc., het premium vliegreisbedrijf van de volgende generatie, dat routes in zowel de VS als Europa bedient, heeft vandaag een kapitaalverhoging van $ 65 mln., $ 50 mln. in serie B-financiering en $ 15 mln. in converteerbare obligaties aangekondigd, voor een totale waardering achteraf van $ 300 mln. De financieringsronde werd mede geleid door AlbaCore Capital Group, een van Europa’s toonaangevende alternatieve beleggingsondernemingen, en terugkerende investeerders Expa en Keyframe Capital, met nieuwe investeringen van Capital One Ventures.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220818005099/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Geïnspireerd door de gouden eeuw van de luchtvaart en ontworpen voor het moderne leven, herdefinieert Aero semi-privé vliegreizen. Aero bedient premium vakantiegangers via privéterminals en verrijkt de ervaring met gepersonaliseerde conciërgediensten, van boeking tot landing. Met zijn vloot van gestroomlijnde, zwarte vliegtuigen biedt Aero hoogwaardige, moeiteloze gastervaringen naar geselecteerde bestemmingen in de VS en Europa. De serie B-financiering wordt gebruikt om de wereldwijde marktuitbreiding van het bedrijf te stimuleren en om verder te voldoen aan de toegenomen vraag op bestaande routes. Momenteel biedt Aero vluchten naar Aspen, Los Cabos en Sun Valley vanaf particuliere Amerikaanse terminals in Los Angeles (Van Nuys) en San Francisco (SFO), evenals Ibiza, Mykonos en Nice vanaf Farnborough Airport in Londen.

“Ik ben erg verheugd om de serie B-verhoging van Aero aan te kondigen om de groei verder aan te wakkeren en uit te breiden naar nieuwe markten. Het succes van Aero in de afgelopen jaren laat zien dat klanten in zowel de VS als Europa hebben gewacht op de Aero-reiservaring”, zei Uma Subramanian, Chief Executive Officer van Aero. “Aero groeit snel en we kijken ernaar uit om de Aero-ervaring de komende maanden naar nieuwe markten te brengen.”

“Aero heeft consequent een onvergetelijke vliegervaring geleverd en bewezen een leider te zijn in het volgende hoofdstuk van premium vliegreizen”, zei John Rapaport, Chief Investment Officer bij Keyframe Capital. “Aero heeft een herkenbaar merk opgebouwd en een doordachte jetservice waar klanten van houden. We zijn verheugd om voort te bouwen op de successen van Aero en aan hun zijde te staan om wereldwijde vliegreiservaringen van het volgende niveau te ontwikkelen.”

Ga voor meer informatie en updates naar Aero.com.

Over Aero

Aero biedt premium stoelen op directe vluchten tussen privéterminals met speciaal ontworpen vliegtuigen met 16 zitplaatsen. Dit model verbetert de kosten en efficiëntie van een privéluchtvaartervaring. Van vakantie-uitjes tot weekendjes weg, laat Aero u brengen waar u heen wilt. Alle vluchten in de VS zijn openbare charters die worden uitgevoerd door de volledige dochteronderneming van Aero, USAC Airways 695 LLC (FAA Air Carrier Certificate 5U5A029Q), als directe luchtvaartmaatschappij. Aero treedt op als openbare chartermaatschappij en indirecte luchtvaartmaatschappij krachtens deel 380 van de regelgeving voor openbare charters van het Amerikaanse ministerie van Transport.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Morgan Kilmer

morgan@azionepr.com
(816) 868-5229

Check out our twitter: @NewsNovumpr