11:31 uur 11-08-2022

McKay Brothers lanceert de snelste transpacifische marktgegevens en privébandbreedteservices

–News Direct–

Het MBI-team van McKay Brothers heeft de marktgegevensdiensten met de laagste latentie gelanceerd tussen de grootste futures-beurzen van Illinois en belangrijke handelscentra in Azië in Tokio, Singapore en Hong Kong. MBI heeft ook Transpacific private bandbreedtediensten gelanceerd die sneller zijn dan enig bekend alternatief.

“We zijn verheugd om belangrijke instrumenten van CME, ICE en JPX te herdistribueren met de laagst bekende latentie tussen Aziatische en Amerikaanse beurzen”, zegt Francois Tyc, MBI’s Managing Director. “Naast dat onze latentie gedifferentieerd is, worden zowel onze privébandbreedte- als marktdatadiensten geleverd op een gelijk speelveld voor alle abonnees.”

Het toonaangevende Quincy Extreme Data (QED)-platform van MBI is een genormaliseerde marktgegevensfeed van geselecteerde instrumenten van toonaangevende financiële beurzen. Met deze nieuwste service worden de uit de VS afkomstige gegevens van QED herverdeeld in Tokyo-CC2, Singapore en Hong Kong. Gegevens uit Tokio worden herverdeeld in Aurora, IL, Singapore en Hong Kong. Alle worden opnieuw gedistribueerd met de laagst bekende latentie.

McKay Brothers Launches the Fastest Transpacific Market Data and Private Bandwidth Services

–News Direct–

McKay Brothers’ MBI team has launched the lowest known latency market data services between Illinois’ largest futures exchanges and key Asia trading centers in Tokyo, Singapore and Hong Kong. MBI has also launched Transpacific private bandwidth services that are faster than any known alternative.

“We are thrilled to redistribute key instruments from CME, ICE, and JPX at the lowest known latency between Asian and US exchanges,” said Francois Tyc, MBI’s Managing Director. “In addition to our latency being differentiated, both our private bandwidth and market data services are provided on a level playing field for all subscribers.”

MBI’s industry-leading Quincy Extreme Data (QED) platform is a normalized market data feed of select instruments from leading financial exchanges. With this latest service, QED’s US-sourced data is redistributed in Tokyo-CC2, Singapore, and Hong Kong. Tokyo-sourced data is redistributed in Aurora, IL, Singapore, and Hong Kong. All are redistributed at the lowest known latency.

The QED Transpacific service offers a package of select futures market data, including equity indexes, interest rates, FX, agricultural/softs, energy, metals and crypto futures. Further details and coverage of the QED data symbol set are available here .

The new ultra-low latency Transpacific private bandwidth service connects points of presence in Tokyo, Singapore, Hong Kong and Aurora, IL.

About McKay Brothers

McKay Brothers is the acknowledged leader in providing low latency wireless networks between financial markets. McKay launched long-haul microwave networks in the US in 2012, Europe in 2014, and Asia in 2016. Many of the world’s most sophisticated trading operations utilize the low latency microwave networks that McKay designs, engineers, builds and operates. McKay Brothers International also distributes select market data sourced from major exchange groups in Europe, Asia and North America via its ultra-low latency QED market data service.

Learn more at: www.mckay-brothers.com or www.quincy-data.com

Contact Details

Media Relations: contact@mckay-brothers.com

contact@mckay-brothers.com

Company Website

https://www.quincy-data.com/

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/mckay-brothers-launches-the-fastest-transpacific-market-data-and-private-bandwidth-services-642122726

Check out our twitter: @NewsNovumpr